Αντώνης Χανδρής – Theodora Warre: Οι σπάνιες φωτογραφίες από τις οικογενειακές διακοπές τους στα ελληνικά νησιά

Ο Αντώνης Χανδρής και η σύζυγός του Theodora Warre, πέντε χρόνια μετά τον παραμυθένιο γάμο τους στο Λονδίνο, απολαμβάνουν στιγμές οικογενειακής ευτυχίας, καθώς πλέον είναι δύο αγοριών.

Ο γιος του εφοπλιστή Μιχάλη Χανδρή και της Λούλας Γουλανδρή και η βρετανικής καταγωγής σχεδιάστρια κοσμημάτων ενώθηκαν με τα ιερά δεσμά του γάμου σε ένα παραμυθένιο σκηνικό στο Uppark House and Garden στο νότιο Λονδίνο στις 16 Σεπτεμβρίου του 2018.

Από τους πρώτους μήνες η σχέση του Αντώνη και της Theodora αποτέλεσε είδηση για τον βρετανικό Τύπο και όχι άδικα. Η σχεδιάστρια κοσμημάτων είναι μία από τις πιο όμορφες νεαρές κοσμικές δεσποινίδες που λατρεύουν τα media της χώρας της. Από την άλλη, ο μόλις 33χρονος Αντώνης είναι χαμηλών τόνων. Αν και αποφεύγει τις κοσμικές συναθροίσεις δεν προκαλεί τα media για κάτι άλλο πέρα από τα επαγγελματικά του.

Στις 20 Αυγούστου 2020 κράτησαν για πρώτη φορά στην αγκαλιά τους τον γιο τους. Ένα χρόνο αργότερα ήρθε στον κόσμο και ο δεύτερος γιος τους, Αχιλλέας.

Αυτό το διάστημα η οικογένεια Χανδρή απολαμβάνει τις διακοπές της, με την τετραμελή οικογένεια να κάνει tour στα ελληνικά νησιά.

Η Theodora Warre, η οποία είναι ιδιαίτερα ενεργή στα social media, καθ’ όλη της διάρκεια του καλοκαιριού μοιραζόταν με τους διαδικτυακούς της φίλους φωτογραφίες τόσο με τα παιδιά της όσο με τον σύζυγό της.

Πάρος, Αντίπαρος, Σπέτσες, Ύδρα Πόρτο Χέλι, είναι κάποια από τα νησιά που επισκέφθηκαν για να χαλαρώσουν και να περάσουν όμορφες στιγμές με τα παιδάκια τους.

Δες τις φωτογραφίες

 

Φωτογραφίες: Instagram

διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ