Αντριάνα Παρασκευοπούλου: «Ποτέ ξανά» – Η ανάρτηση μετά τη συνέντευξη στους γονείς του Άλκη Καμπανού

Την πρώτη τους τηλεοπτική συνέντευξη έδωσαν στην ΕΡΤ η Μελίνα Κακουλίδου και ο Αριστείδης Καμπανός, οι γονείς του Άλκη Καμπανού, μετά το τέλος της δίκης για τη δολοφονία του.

Η Αντριάνα Παρασκευοπούλου συνάντησε τους γονείς του άτυχου Άλκη, οι οποίοι μίλησαν για την τραγική βραδιά αλλά και τον αγώνα τους μετά τη δολοφονία.

«Ο Άλκης ήταν ένας πραγματικός άγγελος. Ένα παιδί γεμάτο χαρά και φως. Πάντοτε χαμογελαστός. Παντού δημιουργούσε φιλίες. Ήταν γεμάτος αγάπη. Ήξερε να δίνει» περιέγραψε η μητέρα του.

Το δικό της μήνυμα για την ιστορία του Άλκη Καμπανού έστειλε και η δημοσιογράφος της ΕΡΤ, Αντριάνα Παρασκευοπούλου μέσα από ανάρτηση στα social media.

«Η ιστορία του Άλκη δεν πρέπει να ξεχαστεί ποτέ», σημείωσε η δημοσιογράφος.

Ενώ έγραψε σε δεύτερη ανάρτηση: «Ένα παιδί δοτικό γεμάτο από αγάπη. Ο Άλκης, μέσα από τα λόγια των γονιών του, στην πρώτη τους συνέντευξη μετά τη δίκη για τη δολοφονία του παιδιού τους. Μια δημοσιογραφική αποστολή στη Βέροια μαζί με τον Κώστα Καντούρη, που μας αποκαλύπτει όσα έγιναν πριν και μετά τη δολοφονική επίθεση των χούλιγκαν στη Χαριλάου της Θεσσαλονίκης την 1/2/2022.Το μήνυμα είναι ένα.ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ», έγραψε η Αντριάνα Παρασκευοπούλου.

 

διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ