Αλεξανδρούπολη: Δραματικές στιγμές για τους κατοίκους λόγω της μεγάλης φωτιάς – Αστυνομικοί τους βοηθούν να απομακρυνθούν – ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ

Δραματικές ώρες ζουν οι κάτοικοι οικισμών στην Αλεξανδρούπολη, όπου μαίνεται η μεγάλη πυρκαγιά. Η φωτιά εκδηλώθηκε τα ξημερώματα σε δασική έκταση στην περιοχή Μελία Αλεξανδρούπολης και λόγω των ισχυρών ανέμων έχει πάρει πλέον ανεξέλεγκτες διαστάσεις, απειλώντας σπίτια και περιουσίες.

Ήδη, οκτώ οικισμοί έχουν εκκενωθεί και οι κάτοικοι καλούνται να απομακρυνθούν από τις περιοχές τους και να κατευθυνθούν προς την Αλεξανδρούπολη, ακολουθώντας τις οδηγίες των Αρχών.

Σε βίντεο του Focus καταγράφονται οι σκηνές εκκένωσης του οικισμού Πεύκα. Η φωτιά έχει φτάσει στις αυλές των σπιτιών και η κατάσταση είναι εξαιρετικά δύσκολη.

Ηλικιωμένοι συγκεντρώθηκαν στην πλατεία του χωριού και απομακρύνθηκαν με ένα λεωφορείο, ενώ κάποιοι συγγενείς μετέβησαν στον οικισμό για να πάρουν τους δικούς τους ανθρώπους. Οι φλόγες έχουν κυκλώσει το χωριό. Στις εικόνες διακρίνονται κάτοικοι να έχουν πάρει λίγα πράγματα από το σπίτι τους και να μπαίνουν στα αυτοκίνητα για να φύγουν.

Δείτε το βίντεο:

Εικόνες από την εκκένωση του οικισμού Αρίστηνου έδωσε στη δημοσιότητα η Ελληνική Αστυνομία. «Η ΕΛ.ΑΣ. δίπλα σε κάθε πολίτη που χρειάζεται βοήθεια. Μεριμνά άμεσα για την ασφάλεια και την προστασία σε αντίξοες συνθήκες . Οικισμός Αρίστηνου, Αλεξανδρούπολη», επισημαίνεται χαρακτηριστικά.



διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ