Αθηνά Οικονομάκου: «Προφανώς η ομορφιά ανοίγει πόρτες» – Η ψυχοθεραπεία και ο μεγάλος φόβος της

Η Αθηνά Οικονομάκου απολαμβάνει στο έπακρο το καλοκαίρι της, χωρίς τηλεοπτικά γυρίσματα και επαγγελματικές υποχρεώσεις. Η αγαπημένη ηθοποιός βρίσκεται στην Σαντορίνη και περνάει υπέροχες στιγμές με την οικογένειά της.

Η Αθηνά Οικονομάκου βρήκε χθες λίγο χρόνο και θέλησε να απαντήσει στις ερωτήσεις των διαδικτυακών της φίλων μέσα από την ιδιωτική της συνομιλία στο Instagram. Η ηθοποιός μίλησε για τη μητρότητα και πώς κρατάει τις ισορροπίες, για τον μεγαλύτερο φόβο της αλλά και για τη νέα σειρά του ANT1 που θα πρωταγωνιστεί από τη νέα σεζόν.

«Κάνω ψυχοθεραπεία εδώ και πάνω από δέκα χρόνια, ώστε να κρατάω ισορροπίες όσο γίνεται» εξομολογήθηκε η Αθηνά Οικονομάκου.

«Προφανώς και η ομορφιά ανοίγει πόρτες! Αλλά μόνο τις ανοίγει… η προσπάθεια που καταβάλλεις για να αποδείξεις ότι υπάρχει και όλο το υπόλοιπο πακέτο πέρα από την ομορφιά είναι αρκετά χρονοβόρα και κουραστική… και όσο εύκολα στις ανοίγει τόσο εύκολα κα γρήγορα τις κλείνει» τόνισε η ηθοποιός.

«Ποιος είναι ο μεγαλύτερος φόβος στη ζωή σου» ήταν η ερώτηση, με την Αθηνά Οικονομάκου να απαντάει με αφοπλιστική ειλικρίνεια «Ο θάνατος».

Όσον αφορά στη νέα σειρά «Ο Πρώτος από εμάς», η ηθοποιός αποκάλυψε ότι είναι «ντραμεντί», κάτι ανάμεσα σε δραματικό και κομεντί.

«Έχουμε ανοίξει τα πρώτα 15 με 17 αλλά δεν ξέρω πόσα έχουμε κλείσει! Έχει τελειώσει σίγουρα το πρώτο επεισόδιο και έχω δει αρκετές σκηνές και έχω ξετρελαθεί, το ορκίζομαι».

διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ