Αθηνά Οικονομάκου: Η φωτογραφία που ξεσήκωσε θύελλα αντιδράσεων – «Κατάντια»

Τις καλοκαιρινές της διακοπές συνεχίζει η Αθηνά Οικονομάκου. Η ηθοποιός και επιχειρηματίας απολαμβάνει στιγμές χαλάρωσης με τους δικούς της ανθρώπους. Η ίδια είναι πολύ ενεργή στο instagram, το προφίλ της οποίας ακολουθούν 1 εκατομμύριο χρήστες της πλατφόρμας.

Τα τελευταία post που έχει κάνει αφορούν τις διακοπές της, ενώ στα περισσότερα είναι με μαγιό. Μάλιστα ανέβασε τόσο φωτογραφία με τα δύο της παιδιά, Μάξιμο και Σιέννα, όσο και με τον σύζυγό της Φίλιππο Μιχόπουλο με τον οποίο πρόσφατα έκλεισαν 10 χρόνια που είναι μαζί.

Παρότι στις περισσότερες δημοσιεύσεις της δέχεται τεράστιο κύμα αγάπης από τους ακολούθους της, μία από τις τελευταίες  έγινε στόχος αρνητικών σχολίων. Συγκεκριμένα πριν από λίγες ώρες κοινοποίησε μία φωτογραφία της, στην οποία φαίνεται το σώμα της από τη μέση και κάτω ενώ είναι στην παραλία και φοράει το μαγιό της.

 

 

Αυτό το post φαίνεται πως δεν άρεσε ιδιαίτερα σ’ ένα μέρος των ακολούθων της, οι οποίοι και έσπευσαν κάτω από τη φωτογραφία να αφήσουν αρνητικά σχόλια, μεταξύ των οποίων: «Κατάντια», «Αισχρή φωτογραφία», «Τι άλλο θα δούμε. Κρίμα». «Είστε και μητέρα συγχαρητήρια» της έγραψε μια γυναίκα.



διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ