Αθηνά Οικονομάκου: Από τη Σαντορίνη στη Μύκονο – Η φωτογραφία με τα παιδιά της στην παραλία

Μετά από αρκετές μέρες στη Σαντορίνη, η Αθηνά Οικονομάκου ταξίδεψε στη Μύκονο μαζί με τον σύζυγό της, Φίλιππο Μιχόπουλο και τα δύο παιδιά τους.

Η ηθοποιός που τη φετινή σεζόν θα επιστρέψει στις τηλεοπτικές μας οθόνες μέσα από τη νέα σειρά του ΑΝΤ1 “Ο πρώτος από εμάς” απολαμβάνει ήρεμες στιγμές στο πλευρό του συζύγου της, Φίλιππου Μιχόπουλου και τον δυο παιδιών της, του Μάξιμου και της Σιέννα, ενώ παράλληλα συνδυάζουν και τη δουλειά, καθώς ο σύζυγός της δραστηριοποιείται επαγγελματικά στα δύο νησιά. 

Και αφού διανύουμε τις τελευταίες ημέρες του καλοκαιριού, η Αθηνά Οικονομάκου φροντίζει να περνά μαζί τους όσο το δυνατόν περισσότερο χρόνο γίνεται με τα μικρά της, καθώς μόλις επιστρέφουν στην καθημερινότητά τους ο χρόνος θα είναι ελάχιστος.

Η ίδια, απολαμβάνει μαζί τους τα παιχνίδια στη θάλασσα και δε διστάζει να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους μερικά σχετικά στιγμιότυπα.

Το μεσημέρι της Τρίτης 22/8 η ηθοποιός πήγε στην παραλία με τον Μάξιμο και την Σιέννα για να κάνουν τις βουτιές τους. Κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού, η τρυφερή μανούλα απαθανάτισε τα παιδιά της σε ένα γλυκό στιγμιότυπο και στη συνέχεια το δημοσίευσε στο Instagram.

«Η ζωή μου όλη», έγραψε η κάτω από την ανάρτησή της η Αθηνά Οικονομάκου.

διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ