Άνγκους Κλάουντ: Πέθανε σε ηλικία 25 ετών ο πρωταγωνιστής του «Euphoria»

Σοκ έχει προκαλέσει η είδηση θανάτου του 25χρονου ηθοποιού, Άνγκους Κλάουντ που έγινε ευρέως γνωστός μέσα από τον ρόλο του Fezco στην επιτυχημένη σειρά «Euphoria».

Ο Angus Cloud, που μόλις μια εβδομάδα πριν έχασε τον πατέρα του, άφησε την τελευταία του πνοή στο σπίτι της οικογένειά του τη Δευτέρα 31/7 στο

O Αμερικάνος ηθοποιός άφησε την τελευταία του πνοή στο σπίτι της οικογένειάς του στο Όκλαντ της Καλιφόρνια τη Δευτέρα (31/07).
Η δυσάρεστη είδηση έγινε γνωστή μέσα από ένα αποχαιρετηστήριο μήνυμα της οικογένειά του που ήρθε στο φως μέσω του TMZ. Σύμφωνα με πηγή που βρίσκεται κοντά στο περιβάλλον του 25χρονου ηθοποιού, ο Angus Cloud “πάλευε με αυτοκτονικές τάσεις” ιδιαιτέρως μετά τον θάνατο του πατέρα του.

Η αιτία θανάτου του δεν έχει γίνει ακόμα γνωστή, ωστόσο το TMZ κάνει λόγο για υπερβολική δόση ναρκωτικών.

«Με βαριά καρδιά έπρεπε να αποχαιρετήσουμε έναν απίστευτο άνθρωπο σήμερα. Ως καλλιτέχνης, φίλος, αδελφός και γιος, ο Άνγκους ήταν ξεχωριστός για όλους μας από πολλές απόψεις. Την περασμένη εβδομάδα έθαψε τον πατέρα του και πάλεψε έντονα με αυτή την απώλεια. Η μόνη παρηγοριά που έχουμε είναι ότι γνωρίζουμε ότι ο Άνγκους έχει επανενωθεί με τον μπαμπά του, ο οποίος ήταν ο καλύτερος φίλος του.

Ο Άνγκους ήταν ανοιχτός για τη μάχη του με την ψυχική υγεία και ελπίζουμε ότι ο θάνατός του μπορεί να είναι μια υπενθύμιση για όλους, ότι δεν είναι μόνοι και δεν πρέπει να το πολεμήσουν μόνοι τους. Ελπίζουμε ότι ο κόσμος τον θυμάται για το χιούμορ, το γέλιο και την αγάπη του για όλους. Ζητάμε να σεβαστείτε την ιδιωτικότητά μας αυτή τη στιγμή, καθώς ακόμη επεξεργαζόμαστε αυτήν την καταστροφική απώλεια», αναφέρεται στην δήλωση της οικογένειας.

διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ