Άδωνις Γεωργιάδης: Ο γιος του στο διαφημιστικό σποτ της Ελληνικής Αγωγής – «Είμαι πάρα πολύ υπερήφανος»

Ο υπουργός Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης, Άδωνις Γεωργιάδης, μίλησε στο Secret των Παραπολιτικών και τη Σάσα Σταμάτη για τον μικρό Αναστάσιο – Αλκαίο, που πρωταγωνιστεί στα ευφάνταστα βίντεο για τα νέα διαφημιστικά σποτ της «Ελληνικής Αγωγής».

Στο διαφημιστικό σποτ της «Ελληνικής Αγωγής» που ενημερώνει τους ενδιαφερομένους ότι άρχισαν οι εγγραφές για μαθήματα Αρχαίων Ελληνικών πρωταγωνιστεί ο γιος του Άδωνι Γεωργιάδη και της Ευγενίας Μανωλίδου, Αναστάσιος-Αλκαίος. 

Ο Άδωνις Γεωργιάδης μίλησε στο «Secret» για τον γιο του και τα πρωτότυπα σποτ της «Ελληνικής Αγωγής». «Είμαι πάρα πολύ υπερήφανος που ο γιος µου, ο Αλκαίος, αγαπάει τόσο πολύ τα αρχαία ελληνικά και πρωταγωνίστησε σε αυτά τα σποτ µε τόσο μεγάλη χαρά. Βεβαίως, θέλω να πω για άλλη µία φορά ότι η Ευγενία Μανωλίδου στην “Ελληνική Αγωγή” έχει κάνει ένα μικρό θαύμα. Ο Αλκαίος είναι 9 ετών. Θα πάει ∆’ Δημοτικού και μιλάει πολύ καλά αρχαία ελληνικά».

Χωρίς αμφιβολία, ο 9χρονος γιος του υπουργού βαδίζει στα χνάρια του πατέρα του και λατρεύει τα αρχαία ελληνικά. Το 2019, μάλιστα, είχε τραγουδήσει τα κάλαντα στα αρχαία ελληνικά σε εκδήλωση που είχε πραγματοποιηθεί στο Μέγαρο Μουσικής. Το σχετικό βίντεο είχε αναρτήσει στα social media ο ίδιος ο κ. Γεωργιάδης, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι στη γιορτή συμμετείχαν ουκ ολίγα παιδιά που φοιτούν στην «Ελληνική Αγωγή».

διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ