Άγριο ξύλο στην Φθιώτιδα – Άνδρας έβγαλε κατσαβίδι και καραμπίνα έπειτα από παρατήρηση για δυνατή μουσική

Αναστάτωση προκάλεσαν στους κατοίκους της Φθιώτιδας δύο περιστατικά ξυλοδαρμού που έλαβαν χώρα το Σαββατοκύριακο.

Σύμφωνα με το LamiaReport, το πρώτο περιστατικό σημειώθηκε γύρω στις 4:00 τα ξημερώματα του Σαββάτου, καθώς υπήρξε συμπλοκή ατόμων νεαρής ηλικίας σε γνωστό μπαρ της περιοχής.

Όπως λένε οι πληροφορίες ο καβγάς ξεκίνησε από προσωπικές διαφορές δυο νεαρών που ήρθαν στα χέρια, όμως στη συνέχεια ο τσακωμός πήρε διαστάσεις και ενεπλάκησαν και άλλοι που ήρθαν για ενισχύσεις της μιας ή της άλλης πλευράς.

«Μπορεί να ήταν και δεκαπέντε άτομα που δέρνονταν μεταξύ τους. Μπουνιές, κλωτσιές, ακόμα και με σκαμπό χτυπούσε ο ένας τον άλλο. Κάποια από αυτά ήταν ανήλικα και μεθυσμένα. Η κατάσταση έχει ξεφύγει δεν πάει άλλο…», ανέφερε στο τοπικό μέσο γονέας που έπεσε πάνω στον καβγά πηγαίνοντας να παραλάβει την κόρη του.

Ένα από τα παιδιά μεταφέρθηκε με χτυπήματα στο κεφάλι στο νοσοκομείο Λαμίας, όπου του έγιναν ράμματα και πήρε εξιτήριο Μάλιστα, υπάρχουν φόβοι ότι έχει ανοίξει βεντέτα μεταξύ των  παρεών που ενεπλάκησαν στον καβγά, καθώς είναι από διαφορετικές περιοχές της ανατολικής Φθιώτιδας.

«Που είναι να τον σκοτώσω»

Το δεύτερο περιστατικό βίας σημειώθηκε τα ξημερώματα της Κυριακής, έξω από το φούρνο στην παραλία.

Στο σημείο, σύμφωνα με μαρτυρίες γειτόνων στην ιστοσελίδα, έφτασε ένας γνωστός κάτοικος της ευρύτερης περιοχής ο οποίος ήταν σε κατάσταση μέθης και κυκλοφορούσε με δυνατή μουσική στο αυτοκίνητο, σηκώνοντας στο πόδι όλη τη γειτονιά.

Όπως μεταδίδει η ιστοσελίδα, όταν πήγε κάποιος και του ζήτησε να χαμηλώσει τη μουσική ο ιδιοκτήτης του αυτοκίνητου του επιτέθηκε. Ο άνδρας που του έκανε παρατήρηση για τη μουσική αμυνόμενος τον χτύπησε και έπεσε κάτω.

Έπειτα, φίλος του τον σήκωσε και τον έβαλε στο αυτοκίνητο, εκείνος όμως επανήλθε με κατσαβίδι προσπαθώντας πάλι να του επιτεθεί. Τότε ενεπλάκησαν άλλοι παρευρισκόμενοι που τον γνώριζαν και τον απώθησαν βάζοντάς τον πάλι στο αυτοκίνητο, με το οποίο απομακρύνθηκε.

Στη συνέχεια ο μεθυσμένος οδηγός επέστρεψε με το αυτοκίνητο αυτή τη φορά κρατώντας μια καραμπίνα και φωνάζοντας «που είναι να τον σκοτώσω», ψάχνοντας τον άνδρα που του έκανε την παρατήρηση και τον χτύπησε.

Οι παρευρισκόμενοι και οι γείτονες σοκαρισμένοι προσπαθούσαν να τον ηρεμήσουν και να του πάρουν το όπλο. Ευτυχώς εκείνη την ώρα ήρθε και η αστυνομία η οποία είχε ενημερωθεί για το περιστατικό.

Οι άνδρες της ΕΛΑΣ του πήραν το όπλο και στη συνέχεια τον μετέφεραν στο Αστυνομικό Τμήμα Στυλίδας, όπου κρατείται στα πλαίσια του αυτοφώρου.

διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ