Άγρια καταδίωξη στην Θεσσαλονίκη: Μπήκε στο αντίθετο ρεύμα με κλεμμένο αυτοκίνητο και συγκρούστηκε με λεωφορείο

Άγρια καταδίωξη εκτυλίχθηκε το απόγευμα της Παρασκευής (4/8) στην Θεσσαλονίκη, όπου κλεμμένο αυτοκίνητο συγκρούστηκε με λεωφορείο του ΟΑΣΘ.

Σύμφωνα με πληροφορίες του GRtimes, οδηγός του οχήματος, για το οποίο έχει δηλωθεί κλοπή σε προγενέστερο χρόνο στην Χαλκιδική, δεν σταμάτησε σε σήμα των αστυνομικών και ανέπτυξε ταχύτητα.

Δείτε την φωτογραφία που έστειλε αναγνώστης του enikos.gr

Έπειτα, ξεκίνησε μια καταδίωξη από την περιοχή των Συκεών με τον οδηγό να πραγματοποιεί εξαιρετικά επικίνδυνους ελιγμούς με συνέπεια να βρεθεί στο αντίθετο ρεύμα στην οδό Λαγκαδά και να προκαλέσει μεγάλο κίνδυνο για τους διερχόμενους οδηγούς σε ώρα αιχμής στην περιοχή.

Εντέλει, ο οδηγός συγκρούστηκε με το λεωφορείο έχοντας αναπτύξει μεγάλη ταχύτητα και σύμφωνα με τις μέχρι στιγμής πληροφορίες, από θαύμα δεν τραυματίστηκε ο οδηγός ή κάποιος από τους αρκετούς επιβάτες του αστικού λεωφορείου.

Αποτέλεσμα ήταν το όχημα να ακινητοποιηθεί και οι αστυνομικοί, οι οποίοι το καταδίωξαν να συλλάβουν τους δύο αλλοδαπούς επιβαίνοντες. Το αστικό λεωφορείο απομακρύνθηκε από το σημείο, ενώ το κλεμμένο αυτοκίνητο έγινε «σμπαράλια». Τέλος, αξίζει να σημειωθεί ότι φθορές προκλήθηκαν και σε φορτηγό που ήταν σταθμευμένο στο σημείο.

διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ