Παρασκευή Κερασιώτη: «Πόσο σκύλα και κακιασμένη ήσουν» – Το αρνητικό μήνυμα που δέχτηκε και η απάντησή της

Η Παρασκευή Κερασιώτη μετά το τέλος του GNTM συνεχίζει την καριέρα της στο modelling, ενώ παράλληλα όπως έχει αποκαλύψει η ίδια εργάζεται και ως σερβιτόρα για να βγάζει τα προς το ζην.

Δεν είναι λίγες οι φορές που το νεαρό μοντέλο δέχεται αρνητικά σχόλια είτε για την καταγωγή της είτε για την δουλειά της μέσα από τα social media. Αυτή τη φορά ένα άγνωστο κορίτσι θέλησε να τη χαρακτηρίσει «κακιασμένη», εξαιτίας της συμπεριφοράς της στο Greece’s Next Top Model.

«Ξαναβλέπω το GNTM και αλήθεια θέλω να σου πω πόσο σκύλα και κακιασμένη ήσουν. Πόσο άθλια επιχειρήματα είχες και πόσο θράσος έβγαζες. Ευτυχώς που οι άνθρωποι βλέπουν και δεν νίκησες» έγραψε η follower της στο Instagram.

Η Παρασκευή Κερασιώτη δεν άφησε αναπάντητο το μήνυμα και με την ευγένεια που τη διακατέχει της έγραψε: «Να είσαι καλά κορίτσι μου».

«Μου έστειλε αυτό το μήνυμα ένα κορίτσι, δεν θέλω να δείξω το προφίλ της. Εγώ είμαι ένας άνθρωπος που δεν με επηρεάζουν τα αρνητικά τα σχόλια, όμως υπάρχουν άνθρωποι που επηρεάζονται από ανθρώπους όπως αυτό το κορίτσι που χωρίς να με ξέρει χωρίς να ξέρει πως είναι η ζωή μου, τι περνάω στη ζωή μου, μου έγραψε όλα αυτά. Δυστυχώς ο κόσμος δεν έχει τρόπους, ανοίγει το στόμα του και λέει ό,τι θέλει, σε κρίνουν χωρίς να σε ξέρουν.

Πόσο ευχαριστώ τους γονείς μου για τους τρόπους που μου έδωσαν, για τον άνθρωπο που με έχουν κάνει. Το ανέβασα αυτό για να σας πω να μην σας αγγίζουν καθόλου τα αρνητικά σχόλια, ό,τι και να σας λένε εσείς να τους χαμογελάτε» έγραψε η Παρασκευή Κερασιώτη στα Instagram Stories της.

διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ