Victor Wembanyama: Οι πρώτες δηλώσεις για το περιστατικό με την Μπρίτνεϊ Σπίαρς – «Με άρπαξε από πίσω»

Ο Victor Wembanyama μίλησε για το viral περιστατικό όταν ο σωματοφύλακάς του φέρεται να χαστούκισε την Μπρίτνεϊ Σπίαρς στο πρόσωπο.

«Κάτι συνέβη, όταν περπατούσα με μερικούς άνδρες από ασφάλεια της ομάδας προς το εστιατόριο», είπε ο 19χρονος αστέρας του NBA, στους δημοσιογράφους του ESPN την Πέμπτη.

«Ήμασταν στην αίθουσα. Υπήρχε πολύς κόσμος, έτσι ο κόσμος με φώναζε, προφανώς. Υπήρχε ένα άτομο που με καλούσε, αλλά η ασφάλεια μου είχε δώσει οδηγίες να μην σταματήσω γιατί θα δημιουργηθεί πρόβλημα με τον κόσμο. Έτσι δεν σταμάτησα» πρόσθεσε.

Ο Wembanyama είπε ότι «δεν μπορούσε να σταματήσει» όταν ένα άτομο, που έτυχε να είναι η τραγουδίστρια του «Toxic», φώναζε το όνομά του και σύμφωνα με τον μπασκετμπολίστα τότε τον «άρπαξε» από πίσω.

«Δεν είδα τι συνέβη γιατί περπατούσα ευθεία και δεν σταμάτησα», πρόσθεσε. «Αυτό το άτομο με άρπαξε από πίσω – όχι από τον ώμο μου – με άρπαξε από πίσω. Απλώς ξέρω ότι η ασφάλεια την απώθησε» διευκρίνισε. Ενώ ο παίκτης των Σαν Αντόνιο Σπερς ανέφερε ότι δεν ήξερε «πόση δύναμη» χρησιμοποίησε η ασφάλειά του, ξέρει ότι «την έσπρωξε μακριά».

«Δεν σταμάτησα να κοιτάξω για να μπω μέσα και να απολαύσω ένα ωραίο δείπνο», είπε γελώντας. Ο Wembanyama σημείωσε ότι δεν γνώριζε ότι ο θαυμαστής που προσπάθησε να του μιλήσει ήταν η 41χρονη βασίλισσα της ποπ, μέχρι την Πέμπτη. «Δεν το ήξερα για μερικές ώρες, αλλά όταν επέστρεψα στο ξενοδοχείο… σκέφτηκα ότι δεν ήταν κάτι σπουδαίο και μετά η ασφάλεια των Spurs μου είπε ότι ήταν η Britney Spears», είπε ο μπασκετμπολίστας στο ESPN.



διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ