Survivor All Star: Ο Σάκης Κατσούλης είναι ο μεγάλος νικητής των 100.000 ευρώ

Τα ψέματα τελείωσαν! Έπειτα από 6,5 μήνες παραμονής στον Άγιο Δομίνικο, το πρώτο Survivor All Star, έφτασε στο τέλος του σε λαμπερή βραδιά στο κατάμεστο Άλσος Βεΐκου.

Σάκης Κατσούλης και Νίκος Μπάρτζης διεκδίκησαν το τρόπαιο το πολυπόθητο τρόπαιο και το χρηματικό ποσό των 100.000 ευρώ, με τον 33χρονο επιχειρηματία να… κόβει οριακά πρώτο το νήμα.

Το «παρών» στον μεγάλο τελικό έδωσαν φίλοι, συγγενείς, αλλά και υποστηρικτές των δύο φιναλίστ, αλλά και φυσικά όλοι οι φετινοί διαγωνιζόμενοι, πλην εκείνων που είχαν αποβληθεί μεσούσης της σεζόν.

Να σημειωθεί, πως ο Τούρκος παραγωγός του ριάλιτι επιβίωσης έκανε ειδική μνεία στους αποβληθέντες, τονίζοντας πως μπορεί να παρέβησαν τους κανόνες, αλλά πάντα θα ανήκουν στην ευρύτερη οικογένεια του Survivor.

Οι τηλεφωνικές γραμμές έκλεισαν λίγο μετά τη 01:00, με τον Γιώργο Λιανό να ανακοινώνει το όνομα του μεγάλου νικητή, που δεν είναι άλλο από εκείνο του Σάκη Κατσούλη. Ο 33χρονος επιχειρηματίας ξέσπασε σε κλάματα και πανηγύρισε τη νίκη του με τους συμπαίκτες και τους συγγενείς του, που έσπευσαν να τον συγχαρούν.

Περισσότερα σε λίγο…

διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ