Survivor All Star: Οι πρώτες δηλώσεις της Μαριαλένας Ρουμελιώτη – «Πέρασα αρκετά δύσκολα»

Την τρίτη θέση κατέκτησε η Μαριαλένα Ρουμελιώτη στο Survivor All Star. Μάλιστα την ίδια θέση είχε πάρει και στο προηγούμενο Survivor στο οποίο είχε συμμετάσχει το 2021. Μετά το τέλος του ημιτελικού η παίκτρια μίλησε στις κάμερες.

«Γενικά μάλλον το τρία πρέπει να έρχεται συνεχεία πάνω μου, δεν ξέρω. Για άλλη μια φορά τερμάτισα τρίτη, βέβαια φέτος ήταν το Survivor All Star, που πέρασαν πάρα πολύ καλοί παίκτες. Ήταν τιμή μου που βρισκόμουν εδώ, ανάμεσα σε κορυφαίους παίκτες. Είμαι πολύ περήφανη που έφτασα ως εδώ, πέρασα αρκετά δύσκολα, είμαι ευγνώμων γι’ αυτά τα δύσκολα γιατί πραγματικά βγήκα πιο δυνατή απ’ αυτό το παιχνίδι» ανέφερε αρχικά στις δηλώσεις της.

Ενώ στην συνέχεια έδειξε την στήριξή της στον σύντροφό της Σάκη Κατσούλη, ο οποίος και βρίσκεται στον τελικό του παιχνιδιού με τον Νίκο Μπάρτζη, λέγοντας πως: «Όλα στην ζωή έρχονται για κάποιο λόγο, φεύγουν για κάποιο λόγο, αύριο θα είμαστε εδώ να στηρίξουμε Σάκη Κατσούλη. Εύχομαι να είναι ο μεγάλος νικητής του Survivor All Star γιατί πραγματικά το αξίζει και το θέλει πάρα πολύ και εμείς συνεχίζουμε την κανονικότητα».

διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ