Πλούσιο το πρόγραμμα εκδηλώσεων στο Navarino Agora και την εβδομάδα 21-28 Ιουλίου

Οι ενδιαφέρουσες και ποικίλες εκδηλώσεις συνεχίζονται στο Navarino Agora και την εβδομάδα 21-28 Ιουλίου με πρόγραμμα να είναι γεμάτο κι να καλύπτει μια ευρεία γκάμα ικανοποιώντας όλα τα γούστα. Ειδικότερα:                                         

 Danaos Open Air Cinema

-«ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΗ ΑΠΟΣΤΟΛΗ 7»

Πέμπτη 20 Ιουλίου – Κυριακή 23 Ιουλίου, 21.00

O Ethan Hunt (Tom Cruise) και η IMF ομάδα του αναλαμβάνουν την πιο επικίνδυνη αποστολή της καριέρας τους: Πρέπει να εντοπίσουν ένα τρομακτικό νέο όπλο που απειλεί την ανθρωπότητα προτού αυτό πέσει στα λάθος χέρια. Έτσι ξεκινά μια θανάσιμη καταδίωξη ανά την υφήλιο,καθώς ο έλεγχος του μέλλοντος και η μοίρα του κόσμου απειλούνται. Όταν βρεθεί αντιμέτωπος με έναν μυστηριώδη, πανίσχυρο εχθρό, ο Ethan αναγκάζεται να θέσει την επιτυχία της αποστολής πάνω από όλους και όλα, ακόμα και από τις ζωές των ανθρώπων που αγαπά.

-«Ο Ιντιάνα Τζόουνς και ο Δίσκος του Πεπρωμένου»

Δευτέρα 24 Ιουλίου, 21.00

Τρίτη 25 Ιουλίου, 21.00

O Harrison Ford επιστρέφει στον ρόλο του θρυλικού ήρωα αρχαιολόγου για την πολυαναμενόμενη τελευταία ταινία του εμβληματικού franchise – μία μεγάλη κινηματογραφική περιπέτεια γυρισμένη σε όλο τον κόσμο.  Βρίσκοντας τον εαυτό του σε μια καινούρια εποχή, θα χρειαστεί να αναμετρηθεί με τον χρόνο για να ανακτήσει ένα θρυλικό αντικείμενο που μπορεί να αλλάξει τον ρου της ιστορίας.  Συμπρωταγωνιστές του Ford είναι οι Phoebe Waller-Bridge (“Fleabag”), Antonio Banderas (“Πόνος και Δόξα”), και Mads Mikkelsen (“Φανταστικά Ζώα: Τα Μυστικά του Ντάμπλντορ”).

Elemental – Στο Στοιχείο Τους»

Τετάρτη 26 Ιουλίου, 21.00

Η Φλόγα, μια δυναμική, πανέξυπνη και εκρηκτική νεαρή κοπέλα γνωρίζει έναν αστείο, γλυκανάλατο, χαλαρό τύπο, τον Νηρέα. Η φιλία τους θα την κάνει να αλλάξει τον τρόπο που βλέπει τον κόσμο στον οποίο ζουν. Αυτό το καλοκαίρι, θα ταξιδέψουμε στην εκπληκτική Πόλη των Στοιχείων, εκεί όπου κατοικούν η Φωτιά, το Νερό, η Γη και ο Αέρας και που οι μεταξύ τους συναναστροφές πυροδοτούν μία ακόμα ευφάνταστη και θεαματική περιπέτεια κινουμένων σχεδίων με την υπογραφή της Disney και της Pixar.

-«BARBIE»

Πέμπτη 27 Ιουλίου, 21.00

Παρασκευή 28 Ιουλίου, 21.00

Η ζωή στον κόσμο της Barbie απαιτεί να είστε το απόλυτα τέλειο πλάσμα, περιτριγυρισμένο από ένα απόλυτα τέλειο περιβάλλον. Εκτός βέβαια, αν βιώνετε μια βαθιά υπαρξιακή κρίση. Ή είστε ένας Κεν.

-«ΝΤΕΝΤΕΚΤΙΒ ΜΑΡΛΟΟΥ»

Πέμπτη 27 Ιουλίου, 22.45

Παρασκευή 28 Ιουλίου, 22.45

Είναι 1938. Στο Λος Άντζελες, ο ιδιωτικός ντετέκτιβ Φίλιπ Μάρλοου είναι τόσο ανήσυχος και μοναχικός όσο ποτέ, και οι δουλειές κυλάνε αρκετά αργά. Ξαφνικά όμως έρχεται μια νέα, όμορφη και πλούσια, η Κλερ Κάβεντις, κόρη της ηθοποιού του Χόλιγουντ Ντόροθι Κουινκάνον, η οποία θέλει ο Μάρλοου να βρει τον πρώην εραστή της, έναν μικροέμπορο ναρκωτικών, που ονομάζεται Νίκο Πίτερσον. Η έρευνα του Μάρλοου τον οδηγεί στο Corbata Club, σημείο εστίασης και άντρο της ανομίας για τους πλούσιους και ισχυρούς του Λος Άντζελες, που διαχειρίζεται ο Χάνσον, ένας φαινομενικά πυλώνας της κοινωνίας αλλά φύλακας του άθλιου υπόκοσμου που κρύβεται μέσα του.

 

                                           TEXNH & ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

ΕΚΘΕΣΗ ΒΙΒΛΙΟΥ

Ιούλιος 2023, καθημερινά 18:00-22:00

Η Navarino Agora φιλοξενεί μια υπαίθρια έκθεση βιβλίου, που περιλαμβάνει μια μεγάλη ποικιλία επιλεγμένων ελληνικών και αγγλικών τίτλων, από κλασική λογοτεχνία μέχρι σύγχρονα best seller.

ΣΚΙΤΣΟ ΚΑΡΙΚΑΤΟΥΡΑΣ

Καθημερινά, 18.00-22.00

Η τέχνη του σκίτσου σε μορφή καρικατούρας έχει να κάνει με την αποτύπωση της ουσίας του χαρακτήρα ενός ατόμου προβάλλοντας με μια δόση υπερβολής ορισμένα χαρακτηριστικά του. Είναι μια δεξιότητα που απαιτεί τόσο ταλέντο όσο και προσοχή στη λεπτομέρεια. Αποκτήστε ένα πρωτότυπο πορτρέτο του εαυτού σας ή ενός αγαπημένου σας προσώπου, για μια διασκεδαστική εμπειρία από την επίσκεψη σας στη Navarino Agora.

ΜΟΥΣΙΚΕΣ ΒΡΑΔΙΕΣ ΣΤΟ ΑΜΦΙΘΕΑΤΡΟ

Παρασκευή 21 Ιουλίου, Σάββατο 22 Ιουλίου, Δευτέρα 24 Ιουλίου 2023, Τρίτη 25 Ιουλίου 2023, Τετάρτη 26 Ιουλίου,  Παρασκευή 28 Ιουλίου

Ώρα: 19.00 – 21.00

Λίγο πριν το ηλιοβασίλεμα, η Navarino Agora παρουσιάζει μουσικές εμφανίσεις από ταλαντούχους τοπικούς καλλιτέχνες, δημιουργώντας μια μαγευτική ατμόσφαιρα όπου μπορείτε να αφεθείτε στους ήχους της μουσικής. Είτε πρόκειται για έναν καλλιτέχνη είτε για μια μικρή μπάντα, κάθε εμφάνιση είναι μοναδική και αφήνει την αίσθηση που προκαλεί η δύναμη της μουσικής.

ΓΕΥΣΙΓΝΩΣΙΑ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟΥ ΣΤΟ NAVARINO COLLECTIONS

Παρασκευή 21 Ιουλίου 2023, 18.00-19.00

Παρασκευή 28 Ιουλίου 2023, 18.00-19.00

Ανακαλύψτε την ιστορία και την μοναδικότητα του πιο διάσημου προϊόντος της Μεσσηνίας μέσα από ένα ταξίδι γευσιγνωσίας δοκιμάζοντας παράλληλα, εξαιρετικά παρθένα ελαιόλαδα από διάφορες περιοχές του κόσμου. Μάθετε πώς να διακρίνετε τα ξεχωριστά χαρακτηριστικά και τις λεπτές διαφορές στις γεύσεις των διάφορων ελαιόλαδων μέσα από αυτήν τη γαστρονομική περιήγηση.

Για περισσότερες πληροφορίες & κρατήσεις επικοινωνήστε μέσω email: navarino.collections@costanavarino.com  ή καλέστε μας στο +302723098951

ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΩΝ ΧΟΡΩΝ ΣΤΟ ΑΜΦΙΘΕΑΤΡΟ

Κυριακή 23 Ιουλίου 2023, 20.00-21.00

Ζήστε τον παλμό του τοπικού πολιτισμού μέσα από παραστάσεις παραδοσιακών χορών σε συνεργασία με τοπικούς συλλόγους και απολαύστε μοναδικές στιγμές που αναδεικνύουν την πολιτιστική κληρονομιά της περιοχής.

 ΛΑΪΚΗ ΑΓΟΡΑ

Τετάρτη 26 Ιουλίου 2023, 10.00-14.00

Περιηγηθείτε στη λαϊκή αγορά της Navarino Agora, για να γευθείτε μια πλούσια ποικιλία φρέσκων φρούτων και λαχανικών της εύφορης Μεσσηνιακής γης (όπως είναι γραμμένο, απευθύνεται κυρίως σε ξένους που δεν είναι εξοικειωμένοι)

ΓΕΥΣΙΓΝΩΣΙΑ ΚΑΙ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ ΚΡΑΣΙΩΝ ΚΑΙ ΤΥΡΙΩΝ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ CELLIER

Τρίτη 25 Ιουλίου , 16.00, 19.00, 20.00, 21.00

Τετάρτη 26 Ιουλίου, 16.00, 19.00, 20.00, 21.00

Ανακαλύψτε μια εξαιρετική πρόταση γευσιγνωσίας κρασιών και τυριών στο κατάστημα Cellier στην Navarino Agora. Μια εμπειρία που ξεπερνά τις συνηθισμένες δοκιμές κρασιού και τυριού ταξιδεύοντας νοητά στον κόσμο των γαστρονομικών παραδόσεων, όπου οι γεύσεις, τα αρώματα και οι τόποι συνδυάζονται αρμονικά.

Για περισσότερες πληροφορίες & κρατήσεις επικοινωνήστε μέσω email:waterfrontagora@cellier.gr   ή καλέστε μας στο 211 444 444 4

ΓΕΥΣΙΓΝΩΣΙΑ ΤΥΡΙΩΝ ΚΑΙ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΤΗΣ ΤΑΒΛΑΣ ΣΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΚΩΣΤΑΡΕΛΟΣ


Πέμπτη 27 Ιουλίου, 19.00-22.00

Δοκιμάστε μια σειρά από επιλεγμένα τυριά και γνωρίστε ένα έθιμο που έχει περάσει από γενιά σε γενιά: γυναίκες της περιοχής, ντυμένες με τις παραδοσιακές στολές τους, ετοιμάζουν τοπικά εδέσματα τραγουδώντας τα ντόπια δημοτικά τραγούδια «της τάβλας». Μπορείτε να τις συνοδέψετε κι εσείς αν θέλετε, για μια γνήσια εμπειρία λαϊκής παράδοσης.

 

 

 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ