Playboy: Η χήρα του Χιου Χέφνερ θα πει όλη την αλήθεια για την έπαυλη της αμαρτίας

Το «κουνελάκι» του κυρίου Playboy, Κρίσταλ Χέφνερ προχωράει σε αποκαλύψεις για την περιβόητη έπαυλη του Playboy και τι συνέβαινε πίσω από τις κλειστές πόρτες.

Η 37χρονη, που παντρεύτηκε τον Χιου Χέφνερ το 2012, ετοιμάζεται να δώσει λεπτομέρειες για την ζωή στο σπίτι του ιδρυτή του Playboy με ένα αυτοβιογραφικό βιβλίο που θα κυκλοφορήσει τον ερχόμενο Ιανουάριο. Σε αυτό το πρώην μοντέλο θα αναφέρεται σε περιστατικά και σεξιστικές συμπεριφορές τις οποίες ανέχθηκε όσο έμενε στην έπαυλη.

Η Κρίσταλ γνώρισε τον Χέφνερ όταν ήταν μόλις 21 ετών. Παρά το γεγονός ότι εκείνος ήταν 81 ετών αποφάσισαν να παντρευτούν. Η Κρίσταλ παραδέχεται ότι έλεγε ψέματα για την ζωή στην έπαυλη για να μην στεναχωρήσει τον σύζυγό της. Το πρώην μοντέλο ήταν στο πλευρό του Χιού Χέφνερ από τα μέσα της δεκαετίας του 2000 και σύντομα έγινε ένα από τα πιο γνωστά πρόσωπα της έπαυλης.

Όταν ο ιδρυτής του Playboy αποφάσισε να της κάνει έκπληξη και να την ζητήσει σε γάμο εκείνη παραδέχθηκε ότι δεν μπορούσε να φανταστεί να του αρνείται. «Η σχέση μου και ο γάμος μου με τον Χιού Χέφνερ ήταν πολύπλοκοι. Άσχετα από το πώς μου φέρονταν πάντα αισθανόμουν ότι ήμουν υποχρεωμένη να τον προστατεύω και γι’ αυτό δεν είχα μοιραστεί την ιστορία μου μέχρι τώρα», είπε το πρώην μοντέλο.

Εξηγεί ότι πλέον δέχεται τον εαυτό της όπως είναι με απλή εμφάνιση και χωρίς πλαστικές επεμβάσεις. Μάλιστα έχει αφαιρέσει τα εμφυτεύματα στήθους το 2016 καθώς ήταν τοξικά για το σώμα της.

Στο παρελθόν άλλα μοντέλα του Playboy έχουν αποκαλύψει ότι ο Χιού Χέφνερ εκβίαζε κάποιες από τις κοπέλες να παραμείνουν στην έπαυλη. Ο ιδρυτής του Playboy φέρεται να είναι γυμνές φωτογραφίες των γυναικών και απειλούσε να τις δημοσιεύσει.

διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ