Latte Make Up: Αυτή είναι η μεγαλύτερη τάση του φετινού καλοκαιριού

Οι γήινες αποχρώσεις παραμένουν σταθερά στις πρώτες θέσεις των make up trends. Μην ξεχνάς επίσης ότι celebrities όπως η Jennifer Lopez και η Kim Kardashian έχουν μια μικρή εμμονή με τις συγκεκριμένες. Ανεξάρτητα από την εποχή και την περίσταση τονίζουν μάτια, χείλη και ζυγωματικά με τις ωραιότερους γήινους τόνους. 

Instagram: @taniellejaimua

Το φετινό καλοκαίρι όμως τα κορίτσια στο TikTok αποκάλυψαν ένα νέο look που έγινε viral. Πρόκειται για το latte make up που επανήλθε στο προσκήνιο και έγινε το πιο αγαπημένο των it girls, super models και celebrities. Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή:

Όλα ξεκίνησαν πριν από μερικές εβδομάδες. Τότε που οι TikTokers σε μία από τις αγαπημένες τους έρευνες σχετικά με τις τάσεις περασμένων χρόνων ανακάλυψαν ένα λαμπερό look που δημιούργησε η make up artist Tanielle Jai το 2018. Χρησιμοποίησε τις πιο γλυκιές, καφέ αποχρώσεις με μικρές πινελιές λάμψης με μπρονζέ και χρυσό χαρίζοντας σε όλο το πρόσωπο ένα ζεστό, σοφιστικέ και soft glam εφέ. Σύμφωνα με τους experts πρόκειται για ένα μακιγιάζ ιδανικό για το καλοκαίρι μιας και χαρίζει υγιή και ηλιόλουστη όψη στο πρόσωπο, σαν να γύρισες μόλις από την παραλία.

YSL Satin Crush, No 02 Excessive Brown

Instagram: @taniellejaimua

Κι αν αναρωτιέσαι πως θα πετύχεις το latte make up δες στη συνέχεια τα βήματα που πρέπει να ακολουθήσεις:

  • Ξεκινήστε εφαρμόζοντας primer ή μια φωτεινή, καφέ απόχρωση σκιάς ως βάση στο κινητό βλέφαρο. 
  • Συνεχίζεις με μια πιο σκούρα απόχρωση ενώ χαρίζεις λάμψη στην εσωτερική γωνία με μπρονζέ ή χρυσό
  • Αν θέλεις ακόμη πιο έντονο ή smoky eyes look, κάνεις περίγραμμα με καφέ eyeliner ή “σβήνεις” τη σκούρα σκιά δημιουργώντας winged liner. 
  • Ολοκληρώνεις το μακιγιάζ με δύο στρώσεις καφέ μάσκαρα. 

 

Erre Due Full Color Lipstick, 435 Lover Mugger

Instagram: @missjobaker

Σειρά τώρα έχει το υπόλοιπο πρόσωπο 

  • Χρησιμοποιείς την πιο ανοιχτή καφέ απόχρωση blush για να τονίσεις τα ζυγωματικά 
  • Προσφέρεις λάμψη με bronze πούδρα (ιδανικά με shimmer στη σύνθεση της), στα σημεία που πέφτει ο ήλιος. Δηλαδή μύτη, μέτωπο και στο κέντρο ακριβώς των χειλιών. 
  • Αν είσαι τολμηρή μπορείς να απλώσεις ένα σκούρο, καφέ κραγιόν στα χείλη. Εναλλακτικά το nude lip gloss ταιριάζει άψογα και ολοκληρώνει το latte make up. 

Chanel Les 4 Ombres, 354 Warm Memories

 

Instagram: @taniellejaimua

 

 

Dior Diorshow Iconic Overcurl Mascara, Brown 

Extra Tip: Αν θέλεις την πιο minimal εκδοχή του μπορείς να απλώσεις στα χείλη το απόλυτα nude και ματ κραγιόν ή ακόμη καλύτερα ένα άχρωμο lip balm. 



διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ