Jo Lindner: Η τελευταία ανάρτηση του bodybuilder στο Instagram – «Δεν μπορώ να υπάρχω»

Η τελευταία ανάρτηση στο Instagram του bodybuilder Jo Lindner, ο οποίος πέθανε την Παρασκευή σε ηλικία 30 ετών, αποκάλυψε ότι αντιμετώπιζε κάποια προβλήματα υγείας μετά τη θεραπεία αντικατάστασης τεστοστερόνης (TRT).

Ο 30χρονος influencer δημοσίευσε μια ομάδα φωτογραφιών χωρίς πουκάμισο και παρουσίασε λεπτομερώς το ιατρικό του ταξίδι για τους θαυμαστές του.

«Όταν έχασα τα κέρδη μου επειδή έκοψα τα πάντα για 1 χρόνο, αλλά μετά δεν μπορούσα να ανακτήσω τα δικά μου επίπεδα [τεστοστερόνης], έτσι επέστρεψα στο trt», έγραψε ο fitness influencer. «Πιστέψτε με, προσπάθησα να σταματήσω, αλλά να γνωρίζετε ότι μπορεί να έχει μακροπρόθεσμες επιπτώσεις στη ζωή σας».

«Το Trt είναι μια μεγάλη δέσμευση να το έχετε κατά νου», συνέχισε ο Lindner. Στη συνέχεια, ο γκουρού εξηγεί πώς η τελευταία φωτογραφία δείχνει τη διαφορά μεταξύ του πριν και μετά της χρήσης TRT.

“Δείτε πολλές διαφορές μεγέθους, όπως – πρήξιμο και όχι πρήξιμο, μπορείτε να δείτε στο στήθος κλπ. Όλα αδυνατίζουν ακόμα και η μέση μου ήταν μικρότερη τότε”, γράφει ο Lindner πριν προκαλέσει τους οπαδούς του να εντοπίσουν 12 διαφορές στις δύο φωτογραφίες.

Τότε ήταν που ο Λίντνερ μίλησε για νέα προβλήματα που αντιμετώπιζε λόγω κήλης. «Δεν μπορώ να υπάρχω πραγματικά. Δεν μπορώ καν να περπατήσω πια», κατέληξε ο Lindner.

Οι αρχές δεν έχουν ακόμη αποφανθεί για την επίσημη αιτία θανάτου.

 

Η κοπέλα του, Nicha, γνωστή ως @immapeaches online, μοιράστηκε ένα γλυκόπικρο αφιέρωμα στον εκλιπόντα bodybuilder το Σάββατο στο Instagram , αναφέροντας ότι ένα ανεύρυσμα προκάλεσε τον θάνατό του. Υποστήριξε ότι είχε παραπονεθεί για πόνο στον αυχένα λίγες ημέρες νωρίτερα.



διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ