Emilia Vodos: «Έχω δεχθεί τηλεοπτικές προτάσεις, θα δω τι μου ταιριάζει και ηθικά»

Συνέντευξη στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου παραχώρησε η Emilia Vodos. Η εντυπωσιακή πρώην παίκτρια του My Style Rocks, που μαγνήτισε τα βλέμματα και τερμάτισε δεύτερη, μίλησε για την εμπειρία της από το ριάλιτι μόδας και εξέφρασε το ενδιαφέρον της για να αναλάβει τον ρόλο της παρουσιάστριας, στην εκπομπή που την ανέδειξε.

«Ήταν πολύ δυνατή εμπειρία, από τις πιο όμορφες της ζωής μου, από τις πιο έντονες, κουραστική μεν, ψυχοφθόρα άλλες φορές, αλλά πιστεύω ότι άξιζε» είπε αρχικά για το ριάλιτι.

Για το γεγονός πως αντέδρασε για το ποια έπρεπε να βγει νικήτρια, ανέφερε πως: «Εγώ όλον τον κόσμο που με στηρίζει τόσο καιρό τον σέβομαι τόσο πολύ, δηλαδή έχω μία τέτοια επικοινωνία με τον κόσμο και αλληλεπίδραση που οφείλω τουλάχιστον σε όλους αυτούς κάτι, μία απάντηση. Οπότε η απάντησή μου ήταν αυτή».

Μιλώντας για τα σχόλια που έκανε η Ραμόνα για τις παίκτριες, τόνισε ότι: «Είπα ότι αν έμαθα κάτι όλους αυτούς τους μήνες είναι να μην σχολιάζω το τι λένε οι άλλοι και την γνώμη των άλλων γενικά. Οπότε δεν θα σχολιάσω κάτι πάνω σ’ αυτό».

«Έχω δεχθεί τηλεοπτικές προτάσεις, αλλά όλα ακόμα είναι στον αέρα. Θα δω τι είναι καλύτερο για εμένα και τι θα μου ταιριάζει εμένα και ηθικά και θα προχωρήσω» εξήγησε στην συνέχεια.

Ερωτηθείσα για το εάν θα ήθελε να αναλάβει το κομμάτι της παρουσίασης ή της κριτικής επιτροπής στο My Style Rocks απάντησε λέγοντας: «Θα προτιμούσα να αναλάβω τη θέση της παρουσίασης στο My Style Rocks, διότι ξέρω πάρα πολύ καλά το πρόγραμμα, από τα καλά, τα άσχημα, τα όμορφα. Θα μου ταίριαζε πιο πολύ της παρουσίασης, παρά της κριτικής επιτροπής».

«Η Ιωάννα Τούνη και η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου είναι παράδειγμα, αλλά θα ήθελα να ακολουθήσω τα δικά μου βήματα» είπε κλείνοντας για την Ιωάννα Τούνη και την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου που είχαν επίσης βγει από το My Style Rocks.

διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ