Χρήστος Μάστορας – Γαρυφαλλιά Καληφώνη: Κλείνουν έναν χρόνο σχέσης με μια ρομαντική απόδραση στην Μήλο – Φωτογραφίες

Ο Χρήστος Μάστορας και η Γαρυφαλλιά Καληφώνη αυτό το καλοκαίρι πρόκειται να κλείσουν έναν χρόνο σχέσης! Το αθώο φλερτ εξελίχθηκε σε θυελλώδη έρωτα και από εκεί σε μια σταθερή και όμορφη σχέση, κάτι που επιθυμούσαν και οι δύο πολύ.

Μπορεί στην αρχή να έκρυβαν τον έρωτά τους, ωστόσο όσο ο καιρός περνούσε και οι δύο άρχισαν να είναι πιο χαλαροί και άνετοι. Ο δημοφιλής καλλιτέχνης θέλει να κρατάει την προσωπική ζωή του μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, αλλά πλέον δεν έχει κανέναν λόγο να κρύβει ότι είναι ερωτευμένος με την όμορφη Influencer.

Η πρώτη επέτειος του ζευγαριού θα είναι… ταξιδιάρικη, καθώς ο Χρήστος Μάστορας με τις Μέλισσες πρόκειται να κάνουν καλοκαιρινή περιοδεία σε όλη την Ελλάδα. Η Γαρυφαλλιά Καληφώνη θα είναι δίπλα στον αγαπημένο της, σχεδόν σε κάθε εμφάνισή του και όπου της επιτρέπουν οι επαγγελματικές υποχρεώσεις της.

Μάλιστα, αυτές τις ημέρες οι δυο τους απολαμβάνουν ξέγνοιαστες στιγμές στην Μήλο, με τον Χρήστο Μάστορα να κάνει ένα μικρό διάλειμμα από τις live συναυλίες τους. Η Γαρυφαλλιά Καληφώνη δεν δίστασε να δημοσιεύσει φωτογραφία με τον αγαπημένο της, αποδεικνύοντας πως αποτελούν ένα από τα πιο ταιριαστά και ερωτευμένα ζευγάρια της εγχώριας showbiz.

Δες το φωτογραφικό άλμπουμ τους από την Μήλο:

 

διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ