Φωτιά στη Μαγνησία: Γκάφα σε ρεπορτάζ της ΕΡΤ – «Πέθαναν» λάθος βοσκό και εκείνος απαντά στα social media

Η ρεπόρτερ της ΕΡΤ, Φρόσω Παύλου βρέθηκε στην Μαγνησία προκειμένου να καλύψει το ρεπορτάζ με τις φωτιές των περιοχών αλλά και τον 45χρονο βοσκό που έχασε τη ζωή του.

Η δημοσιογράφος, ανέφερε στον αέρα της ΕΡΤ πως ο άνδρας που έχασε τη ζωή του στις φλόγες ήταν ο βοσκός τον οποίο είχε καταγράψει λίγες ώρες νωρίτερα η κάμερα.

«Η κάμερα της ΕΡΤ τον έχει απαθανατίσει την ώρα που προσπαθούσε να σώσει τα πρόβατά του και τον αδελφό του να τον τραβάει. Μόλις τώρα συνειδητοποίησα και ταυτοποίησα τον άνθρωπο που φωνάζαμε να φύγει γιατί θα καιγόταν», είπε χαρακτηριστικά η Φρόσω Παύλου μετά την είδηση για τον θάνατο του βοσκού.

Με νέα ωστόσο ανακοίνωση η δημοσιογράφος παραδέχεται πως έκανε λάθος, καθώς ο άνδρας στα πλάνα της ΕΡΤ δεν ήταν ο 45χρονος βοσκός από το Βελεστίνο.

«Οφείλουμε να προχωρήσουμε σε μια διόρθωση σε σχέση με κάτι που ειπώθηκε στο χθεσινό ρεπορτάζ και αφορά τον άτυχο κτηνοτρόφο που έχασε τη ζωή του στην περιοχή του Αγίου Γεωργίου, προσπαθώντας να σώσει τα ζώα του. Από λάθος πληροφόρηση ειπώθηκε ότι πρόκειται για το ίδιο άτομο που σε προγενέστερη σύνδεσή μας είχε καταγραφεί από τον τηλεοπτικό μας φακό να προσπαθεί να σώσει τα ζώα του.

Ειπώθηκε ότι πρόκειται για το ίδιο άτομο, πράγμα το οποίο εν συνεχεία διαπιστώθηκε για λάθος. Ζητάμε συγγνώμη γι’ αυτό το λάθος που έγινε υπό την πίεση των εξελίξεων, την ώρα του ρεπορτάζ» ανέφερε η δημοσιογράφος.

Παράλληλα μέσα από τα social media κυκλοφόρησε βίντεο με τον άνδρα που είδαμε στον αέρα της ΕΡΤ, ο οποίος τις τελευταίες ώρες διαβάζει παντού για τον…. θάνατό του.

 

Ο ίδιος, σε ανάρτησή του στα social media έγραψε με χιούμορ: «Για απανθρακωμένος, καλός είμαι».



διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ