Φωτιά στην Μάνδρα: Βίντεο από την δραματική επιχείρηση εκκένωσης της ΕΛ.ΑΣ – «Πάμε γρήγορα, θα καούμε»

Στη δημοσιότητα δόθηκε βίντεο της ΕΛΑΣ από την δραματική επιχείρηση εκκένωσης στη Μάνδρα, με τους αστυνομικούς να τρέχουν να σώσουν όσους κατοίκους βρίσκονται ακόμη σε σπίτια και στις αυλές τους, με την φωτιά να κινείται απειλητικά.

«Μπείτε μέσα γρήγορα, θα καούμε» φωνάζει ο αστυνομικός στους πολίτες, με τους ίδιους να υπακούν στις εντολές του, ενώ λίγα δευτερόλεπτα αργότερα ακούγεται να λέει «πήραμε όσους μπορούσαμε, η φωτιά αρχίζει και μας κυκλώνει, πλέον κινδυνεύουμε και εμείς!».

 

Παράλληλα, δύο «Αίαντες» επιστρατεύτηκαν για την κατάσβεση της μεγάλης φωτιάς που καίει τα πάντα στο πέρασμά της αυτή την ώρα στον οικισμό Νέος Πόντος.

Οι δύο αύρες της Ελληνικής Αστυνομίας, όπως μπορείτε να δείτε στο παρακάτω βίντεο επιχειρούν ήδη στη Μάνδρα και συνδράμουν στο δύσκολο έργο της Πυροσβεστικής για την κατάσβεση της πυρκαγιάς, η οποία όπως φαίνεται πλέον είναι εκτός ελέγχου.

Σημειώνεται πως τα δύο βαριά οχήματα της ΕΛΑΣ μπορούν να περνούν μέσα από τη φωτιά, όπως και αντέχουν τις υψηλές θερμοκρασίες, και για αυτό κρίθηκε αναγκαία η συνδρομή τους.

 



διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ