Φωτιά – Ρόδος, Τζέιμς Καφετζής: «Υπάρχει μεγάλη παραπληροφόρηση στα social media, ευτυχώς έχουμε ο ένας τον άλλον»

Η μάχη με τη φωτιά στη Ρόδο συνεχίζεται για έβδομη ημέρα. Το πυροσβεστικό σώμα αλλά και εθελοντές έχουν εντείνει τις προσπάθειές τους για την κατάσβεση των πυρκαγιών.

Μάλιστα, σύμφωνα με το newsit, κατά τη διάρκεια της νύχτας, δύο μέτωπα κινήθηκαν στο χωριό Ασκληπιείο και ένα τρίτο ανατολικά ανάμεσα σε Μάσαρη και Μαλών Ρόδου, ενώ αναζωπυρώσεις της φωτιάς σημειώνονταν διαδοχικά σε πολλά σημεία ανάμεσα σε Απόλλωνα και Πλατάνια, που επίσης αντιμετωπίστηκαν από τις ομάδες δασοπυρόσβεσης.

Ο Τζέιμς Καφετζής, ο νεαρός πρώην παίκτης του Survivor, ο οποίος μετέφερε κόσμο με το σκάφος του που ανήκει στην οικογενειακή επιχείρηση, μεταφέρει μέσω social media την κατάσταση.

Στο τελευταίο του μήνυμα, το πρωί της Δευτέρας 24/7, επισημαίνει ότι υπάρχει τεράστια παραπληροφόρηση στα social media.

«Το μόνο που έχουμε είναι ο ένας τον άλλον! Συγχαρητήρια σε όλους που βοηθάνε με τον τρόπο τους! Υπάρχει μεγάλη παραπληροφόρηση στα social media. Θα ενημερωθώ σύντομα για το τι χρειάζεται και που, και μέσω efood άτομα εκτός Ρόδου μπορείτε να στείλετε προμήθειες (θα ανεβάσω διευθύνσεις σύντομα)» έγραψε χαρακτηριστικά.

Το απόγευμα της Κυριακής 23/7, ο Τζέιμς Καφετζής είχε αναρτήσει στο instagram μία σπαρακτική εικόνα με νεκρά ελάφια στη Ρόδο, τονίζοντας πως τα ζώα είναι τα μόνα που δεν φταίνε…

διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ