Φυλακές Κορυδαλλού: Έφοδος της ΕΛ.ΑΣ. στα κελιά – Εντοπίστηκαν αυτοσχέδια όπλα, κινητά και ναρκωτικά – ΒΙΝΤΕΟ

Ειδική επιχειρησιακή δράση πραγματοποιήθηκε το πρωί της Παρασκευής 14 Ιουλίου 2023 στις φυλακές Κορυδαλλού από την Υποδιεύθυνση Δίωξη Ναρκωτικών της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, με τη συνδρομή αστυνομικών της Ε.Κ.Α.Μ. και αστυνομικού σκύλου.

Συνελήφθησαν δύο αλλοδαποί έγκλειστοι και κατασχέθηκαν ευρήματα (ναρκωτικές ουσίες και αντικείμενα που υπάγονται στο νόμο περί όπλων), απόρροια των στοχευμένων ερευνών που διενεργήθηκαν, παρουσία εισαγγελικού λειτουργού, σε τέσσερα κελιά και των ελέγχων σε οκτώ έγκλειστους, κατόπιν διερεύνησης και αξιοποίησης πληροφοριών.

Ειδικότερα, 23χρονος αλλοδαπός κατελήφθη να έχει πάνω του και στο κελί του τρεις νάιλον συσκευασίες περιέχουσες συνολικά ηρωίνη 9,6 γραμμαρίων. Επίσης, 28χρονος αλλοδαπός κατελήφθη να κατέχει στο κελί του αυτοσχέδιο μαχαίρι και μεταλλική ράβδο.

Σε βάρος των ανωτέρω σχηματίστηκε δικογραφία για παράβαση της νομοθεσίας περί εξαρτησιογόνων ουσιών και περί όπλων, αντίστοιχα.

Ακόμη, σε κοινόχρηστο χώρο των Φυλακών εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν 30 συσκευασίες περιέχουσες κοκαΐνη 15 γραμμαρίων και συσκευασία περιέχουσα κατεργασμένη κάνναβη 50  γραμμαρίων.

Δείτε βίντεο από την επιχείρηση

διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ