«Τώρα… παρτάρετε»: Πέρασε στη Νομική η μαθήτρια που είχε ζητήσει από τους γείτονες να κάνουν ησυχία

Στη Νομική Σχολή της Αθήνας πέρασε η μαθήτρια, που έκανε έκκληση στους γείτονές της να μην κάνουν πάρτι στην ταράτσα, ώστε να μπορεί να αφοσιωθεί με ησυχία στη μελέτη της για τις πανελλήνιες εξετάσεις. Το σημείωμα που είχε αφήσει η Χάιντι στο ασανσέρ της πολυκατοικίας της είχε γίνει viral, με τους ενοίκους της πολυκατοικίας να σπεύδουν να «βομβαρδίσουν» το κορίτσι με ευχές για καλή επιτυχία.

Οι ευχές φαίνεται πως έπιασαν τόπο, αφού η μητέρα της Χάιντι ανακοίνωσε στους γείτονες πως η κόρη της πέρασε στη Νομική Αθηνών. Άφησε μάλιστα και ένα κέρασμα για να ευχαριστήσει τους ευγενικούς ενοίκους της πολυκατοικίας, που έκαναν το χατίρι της κόρης της.

«Η Χάιντι όντως “έσκισε” και με 19.250 μόρια περνά στη Νομική Αθήνας!» έγραψε η μητέρα της Χάιντι, Μαριλένα. «Παρτάρετε ελεύθερα!», παρότρυνε, μάλιστα, τους γείτονες.

Δείτε την ανάρτηση που έκανε χρήστης του Twitter:

Το viral σημείωμα της Χάιντι

Η Χάιντι είχε ζητήσει ευγενικά από τους ενοίκους της πολυκατοικίας της να μην κάνουν κάποιο πάρτι στην ταράτσα του κτιρίου το επίμαχο διάστημα των πανελληνίων κι εκείνοι αντέδρασαν με έναν τρόπο, αναπάντεχο. Την… βομβάρδισαν με ευχές για καλή επιτυχία. Το σημείωμα της Χάιντι έγινε viral στα social media και όχι άδικα, γιατί οι συγκρούσεις και οι διαπληκτισμοί μεταξύ ενοίκων στις πολυκατοικίες δεν είναι ένα σπάνιο φαινόμενο.

«Γεια σας, είμαι η Χάιντι και μένω στον 6ο. Θα παρακαλούσα να μην γίνει στην ταράτσα κάποιο πάρτι την περίοδο 1-12 Ιουνίου γιατί δίνω Πανελλήνιες και τα πάντα ακούγονται πολύ δυνατά στο σπίτι μου. Ευχαριστώ πολύ» έγραψε η μαθήτρια και κόλλησε το σημείωμα στον καθρέφτη, στο ασανσέρ της πολυκατοικίας της. Οι ένοικοι έβγαλαν τον καλύτερο εαυτό τους στο χαρτί, ζωγραφίζοντας καρδούλες και στέλνοντας τις ευχές του στο κορίτσι για καλό κουράγιο και καλή επιτυχία.

Δείτε την ανάρτηση από την σελίδα «Μοναδικοί Άνθρωποι» στο Facebook:



διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ