Το Μυστικό της Πεταλούδας: Ραγδαίες εξελίξεις στα νέα επεισόδια

Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της δραματικής σειράς «Το Μυστικό της Πεταλούδας», η οποία προβάλλεται καθημερινά στις 16:45 από τη συχνότητα του OPEN, θα καθηλώσουν το τηλεοπτικό κοινό.

Στο επεισόδιο που θα προβληθεί το Σάββατο, ο Χριστόφορος καταλαβαίνει ότι ο Γιάννος δεν σκότωσε την Αλεξία και τον ελευθερώνει. Η Λουίζα που περιμένει τον Δώρο να βγει απ΄ το χειρουργείο, ρωτάει τον Άρη τι έπαθε κι αντέδρασε τόσο άσχημα, που είδε τη Χριστίνα εκεί στο νοσοκομείο μαζί τους.

Η Εύα λέει στον Θέμη ότι θα πάει στην κηδεία της Αλεξίας και μετά θα πάει στην αστυνομία να δώσει άλλοθι στον Μάρκο. Ένας άντρας βρίσκει τον Γιάννο σε κακό χάλι κάπου στην ερημιά και τον πάει στο νοσοκομείο. Ο Στέφανος μαθαίνει ότι τον βρήκανε και πάει στο νοσοκομείο να τον δει και να μάθει τι του συνέβη.

Η Ειρήνη πάει στο σπίτι της Εύας να μάθει αν είναι αλήθεια αυτό που της είπαν στο τηλέφωνο, ότι αυτή μαχαίρωσε τον Χριστόφορο, αλλά, η Εύα δεν εκεί και μιλάει με τον Θέμη. Η Κρίστια πάει στον Χριστόφορο και του λέει πως πρέπει να πει στην αστυνομία ότι ο Μάρκος είναι αθώος, προκαλώντας την οργή του, ενώ μια έκπληξη περιμένει την Ειρήνη στην κηδεία της Αλεξίας.

Η Ειρήνη συναντάει την Εύα στην κηδεία της Αλεξίας. Η Εύα της λέει πως είναι φίλη της Βαγγελιώς κι ότι θα δώσει άλλοθι στον Μιχάλη. Η Ειρήνη τη ρωτάει πού βρίσκεται η Βαγγελιώ, γιατί έχει κάτι σημαντικό να της πει. Η Εύα, όμως, δεν την πιστεύει και δεν της λέει πως η Βαγγελιώ είναι αυτή.

Η Μαρκέλλα πάει να δει πώς είναι ο Χριστόφορος μετά την κηδεία της Αλεξίας και παρατηρεί κάτι περίεργο στη συμπεριφορά της Μαρίνας.

Ο Θέμης λέει στη Λίλιαν ότι πρέπει να βρουν μια λύση για την εγκυμοσύνη της, αλλά, αυτή του λέει πως θα κρατήσει το παιδί μόνη της και δε θέλει τίποτα απ΄ αυτόν. Στο μεταξύ, ο Άρης λέει στη Χριστίνα πως η μεγαλύτερη που τα είχε, είναι έγκυος.

Η Ειρήνη βρίσκει τον Θέμη στο σπίτι της με τη Σοφία και του λέει πως ο Μιχάλης δεν πνίγηκε 25 χρόνια πριν, αλλά, ζει και είναι στην Κύπρο. 

Κυριακή 23 Ιουλίου επ 51&52

Ο Θέμης λέει στην Εύα πως έμαθε απ΄ την Ειρήνη ότι ο Μιχάλης ζει και είναι στην Κύπρο. Η Εύα ταραγμένη, δεν ξέρει, αν πρέπει να το πιστέψει ή όχι.

Η Ειρήνη αποκαλύπτει στον Φίλιππο ότι βρήκε την Εύα Κασσιμάτη και πως πολύ σύντομα θα ξέρει πού είναι η Βαγγελιώ.

Την επομένη η Εύα πάει στο τμήμα να δώσει άλλοθι στον Μάρκο κι η Ειρήνη την πιέζει να της πει πού είναι η Βαγγελιώ.

Ο Χριστόφορος λέει στη Μαρίνα πως ήρθε η ώρα να γυρίσει στο σπίτι της κι η Μαρίνα ταράζεται πολύ, αλλά, αναγκάζεται να το δεχτεί. Στην πραγματικότητα, όμως, δεν έχει κανέναν σκοπό να φύγει από κει.

Η Εύα καταλαβαίνει ότι ο Μάρκος είναι ο Μιχάλης. Ταραγμένη, ζητάει απ΄ την Ειρήνη να μην πει σε κανέναν ότι αυτή είναι η Βαγγελιώ.

Η Κρίστια μαθαίνει ότι η Εύα δεν κατέθεσε για να δώσει άλλοθι στον Μάρκο και πάει να τη ρωτήσει, αν άλλαξε γνώμη.

Η Αμάλα γνωρίζει τη θεία της, που ήρθε απ΄ τη Συρία. Αν δεν βγει η απόφαση του δικαστηρίου την επομένη, η Αμάλα πρέπει να φύγει για τη Συρία με τη θεία της.

Η Μαρίνα φέρνει στο σπίτι τον Αντρέα, αλλά, ο Χριστόφορος δεν έχει ακόμα το κουράγιο να του πει ότι η Αλεξία πέθανε. Ο Θέμης ρωτάει τη Λίλιαν, αν είχε σχέσεις με τον Άρη και αν μπορεί το παιδί, που περιμένει να είναι δικό του. Ο Φίλιππος λέει στον Χριστόφορο ότι η Ειρήνη έμαθε ότι η Εύα είναι η Βαγγελιώ και ότι ξέρει πού βρίσκεται ο Μιχάλης, ενώ η Εύα παίρνει μια απόφαση ζωής, που θ΄ ανατρέψει τα πάντα.

Δευτέρα 24 Ιουλίου επ.53&54

Η Εύα ομολογεί ότι αυτή μαχαίρωσε τον Χριστόφορο, αλλά, δεν αποκαλύπτει το λόγο που το έκανε. Ο Στέφανος με την Ειρήνη προσπαθούν να βεβαιωθούν ότι λέει την αλήθεια.

Ο Μάρκος, που δεν περίμενε να το είχε κάνει η Εύα, αναρωτιέται ποια είναι η σχέση της με τον Ξένο.

Ο Θέμης δίνει το γράμμα που άφησε η Εύα στη Χριστίνα και της λέει τι έγινε και η Εύα μαχαίρωσε τον Χριστόφορο. Η Χριστίνα ταραγμένη πάει στο σπίτι που έμενε με τον Άρη για να μείνει μόνη.

Ο Νικόλας λέει τα καλά νέα στον Στέφανο, ότι η Αμάλα μπορεί να μείνει στην Κύπρο μέχρι τη δίκη του Δώρου, ενώ η συμπεριφορά της Μαρίνας αρχίζει να παραξενεύει λίγο τον Χριστόφορο.

Ο Θέμης πάει να δει την Εύα στο κρατητήριο και της λέει να πει στην αστυνομία ότι ο Ξένος είναι ο Κυριάκος.

Ο Μάρκος βγαίνει απ΄ τη φυλακή, αλλά, μαθαίνει κάτι για την Κρίστια, που τον εξοργίζει.

Λίγο αργότερα πάει να δει την Εύα. Της δίνει πίσω τη φωτογραφία και τη ζωγραφιά, που νομίζει ότι του τις έστειλε η Βαγγελιώ και τη ρωτάει πώς έμαθε η Βαγγελιώ ότι είναι ο Μιχάλης.

Τρίτη 25 Ιουλίου επ55&56

Ο Μάρκος έρχεται σε σύγκρουση με τον Χριστόφορο γιατί θέλει να μάθει αν αυτός χτύπησε την Αλεξία.

Η Μαρίνα παρακαλεί τον Χριστόφορο να την αφήσει να πλησιάσει τον Αντρέα και να τον κάνει να την αγαπήσει. Ο Χριστόφορος βλέπει την περίεργη συμπεριφορά της κι αρχίζει να υποψιάζεται ότι κάτι δεν πάει καλά μαζί της.

Η Λίλιαν πάει στον Θέμη να του εξηγήσει τι έγινε με τον Άρη, αλλά, ο Θέμης είναι ψυχρός μαζί της. Της λέει πως δεν πιστεύει πια ότι το παιδί είναι δικό του και θέλει να κάνει τεστ πατρότητας.

Η Χριστίνα είναι καταρρακωμένη μετά που έμαθε ότι ο Άρης τα είχε με τη Λίλιαν κι ο Άρης είναι κι αυτός χάλια, που πλήγωσε τη Χριστίνα.

Ο Χριστόφορος έχει καταλάβει πως κάτι δεν πάει καλά με τη Μαρίνα και πως αυτή σκότωσε την Αλεξία και της στήνει παγίδα για να την αναγκάσει να ομολογήσει ότι το έκανε αυτή.

Ο Φίλιππος με τον Νικόλα καταστρώνουν σχέδιο για να παγιδέψουν τον Γιάννο, αλλά, η Μαρκέλλα τους λέει ότι θα το κανονίσει μόνη της, χρησιμοποιώντας τον Γεωργίου. Δεν ξέρουν, όμως, ότι ο Γιάννος τα ακούει όλα απ΄ τον κοριό, που έβαλε στο σπίτι της Μαρκέλλας. Η Λίλιαν μαθαίνει για τη σύλληψη της Εύας και κάνει μια προσπάθεια να πλησιάσει τον Θέμη, που πέφτει στο κενό.

Η Κρίστια πάει να δει την Εύα στο τμήμα και της λέει ότι θα αναλάβει την υπεράσπιση της, ενώ ο Χριστόφορος, σίγουρος πια ότι η Μαρίνα σκότωσε την Αλεξία, κάνει την τελευταία αποφασιστική κίνηση για της αποσπάσει μια ομολογία.

Τετάρτη 26 Ιουλίου επ57&58

Η Ειρήνη μαθαίνει από την Κρίστια ότι η Δέσποινα, το μωρό της Εύας, πέθανε πριν 25 χρόνια στο ίδρυμα που δουλεύει η Ηλέκτρα, ενώ την ίδια στιγμή, στο σπίτι της Ειρήνης, η Σοφία με τον Αρίστο λένε στην Ηλέκτρα ότι ήρθε η ώρα να πουν στην Ειρήνη την αλήθεια.

Ο Γεωργίου λέει στη Μαρκέλλα ότι έχει αποδείξεις ότι ο Γιάννος ήταν το καρφί του Χρυσοχόου στο Σώμα και θα της τις δώσει. Ο Γιάννος, όμως, το ακούει απ΄ τον κοριό, που έβαλε στο σπίτι της Μαρκέλλας.

Ο Φίλιππος λέει στον Χριστόφορο ότι η Μαρκέλλα είναι αποφασισμένη να παγιδέψει τον Πολυβίου με τη βοήθεια του Γεωργίου κι ο Χριστόφορος κάνει μια προσπάθεια να την πείσει να μην το κάνει γιατί είναι πολύ επικίνδυνο.

Η Ειρήνη πάει στο σπίτι και ρωτάει την Ηλέκτρα μπροστά στον Αρίστο και στη Σοφία, αν ήξερε ότι η Δέσποινα ήταν στο ίδρυμα και πέθανε εκεί.

Ο Θέμης γυρίζει σπίτι και δε βρίσκει εκεί τη Χριστίνα. Ανήσυχος, τηλεφωνεί στον Άρη, ενώ η Κρίστια πάει στον Μάρκο να του ζητήσει συγνώμη που δεν είπε στην αστυνομία ότι η Εύα μαχαίρωσε τον Χριστόφορο και ανακαλύπτει κάτι απίστευτο.

Η Κρίστια έκπληκτη καταλαβαίνει ότι ο Μάρκος είναι ο Μιχάλης. Δεν του λέει τίποτα για την Εύα, αλλά, πάει να τη βρει στο τμήμα να της το επιβεβαιώσει.

Η Ειρήνη είναι στο νοσοκομείο με τη Σοφία και είναι καταρρακωμένη, γιατί πιστεύει ότι αυτή φταίει που η μητέρα της έπαθε καρδιακό επεισόδιο.

Ο Άρης βρίσκει τη Χριστίνα μεθυσμένη κοντά στο μπαράκι, που συχνάζανε. Θέλει να την πάει σπίτι της, αλλά, εκείνη του λέει ότι δε θέλει να τη δει ο πατέρας της σ΄ αυτή την κατάσταση κι ο Άρης την πάει σπίτι του.Ο Γεωργίου, που έχει μάθει απ΄ τον Γιάννο, ότι ο Στέφανος ψάχνει γι΄ αυτόν, πάει στο σπίτι του Στέφανου και τον απειλεί μπροστά στην τρομαγμένη Αμάλα, ενώ η Ειρήνη πάει στο Φίλιππο και του λέει για τη Σοφία κι αυτός της αποκαλύπτει κάτι που την ταράζει πολύ.

Πέμπτη 27 Ιουλίου επ59&60

Η Ειρήνη ρωτάει την Ηλέκτρα γιατί δεν της είπε ότι ήξερε ότι η Εύα είναι η Βαγγελιώ κι ότι η Δέσποινα, το μωρό της Βαγγελιώς, πέθανε στο ίδρυμα. Η Ηλέκτρα στριμωγμένη, αναγκάζεται να πει ένα ψέμα για να δικαιολογηθεί.

Η Μαρκέλλα περιμένει τον Γεωργίου να της πάει το στικάκι με τις αποδείξεις για τον Γιάννο, αλλά, αυτός δεν εμφανίζεται.

Η Κρίστια πάει με την Εύα στον ανακριτή για να απολογηθεί, ενώ ο Μάρκος διαβάζει το γράμμα της Εύας, που του πήγε η Κρίστια.

Η Χριστίνα ξυπνάει στο σπίτι του Άρη και η Λουίζα προσπαθεί να μάθει τι ακριβώς έγινε με τον Άρη, τη Λίλιαν και το Θέμη. Η Μαρκέλλα περιμένει μάταια τον Γεωργίου να πάει και αναρωτιούνται με τον Φίλιππο, αν του έκανε κάτι ο Γιάννος. Η Εύα γυρνάει με την Κρίστια απ΄ τον ανακριτή και δέχεται μια αναπάντεχη επίσκεψη στο τμήμα. Ο Χριστόφορος αναστατωμένος μετά την αποκάλυψη ότι ο Μάρκος είναι ο Μιχάλης, καταθέτει ότι αυτός επιτέθηκε πρώτος στην Εύα με το μαχαίρι και δε θα της κάνει μήνυση.

Η Ειρήνη ρωτάει την Ηλέκτρα γιατί δεν της είπε ότι ήξερε πως η Εύα είναι η Βαγγελιώ κι ότι το μωρό της πέθανε στο ίδρυμα. Η Ηλέκτρα στριμωγμένη, της λέει ψέματα ότι αυτή φταίει που πέθανε η Δέσποινα.

Ο Φίλιππος ειδοποιεί τον Χριστόφορο ότι ο Γεωργίου δε φάνηκε στο σπίτι της Μαρκέλλας για να της πάει τις αποδείξεις, όπως της είχε πει.

Η Λίλιαν απειλεί τον Άρη ότι, αν δεν την αφήσει ήσυχη, θα κάνει κακό στη Χριστίνα.

Η Λουίζα γνωρίζει τον Θέμη. Ο Δώρος γυρνάει σπίτι απ΄ το νοσοκομείο και λέει στον Άρη ότι αν θέλει να του μιλήσει για τα προβλήματα του, είναι εκεί να τον ακούσει. Ο Θέμης συναντάει την Εύα στο τμήμα κι αυτή καταρρακωμένη του λέει πως ο Χριστόφορος κατάλαβε ότι ο Μάρκος είναι ο Μιχάλης.

Ο Φίλιππος πάει στο τμήμα να μάθει απ΄ τον Στέφανο και την Ειρήνη, αν είδαν τον Γεωργίου κι εκεί τους περιμένει μια έκπληξη.

Παρασκευή 28 Ιουλίου επ61&62

Η Μαρκέλλα εξομολογείται στον Χριστόφορο ότι ο Γιάννος σκότωσε τον Γεωργίου.

Η Ειρήνη λέει στον Αρίστο και στη Σοφία αυτά που της είπε η Ηλέκτρα, ότι αυτή φταίει για το θάνατο του μωρού της Βαγγελιώς. Μετά βρίσκει ένα γράμμα απ΄ την Ηλέκτρα, που έφυγε και της ζητάει να την συγχωρέσει, που δεν της το είπε απ΄ την αρχή. Όταν, όμως, η Ειρήνη το λέει στον Φίλιππο, αυτός υποψιάζεται ότι η Ηλέκτρα δεν είπε την αλήθεια στην Ειρήνη κι ότι μπορεί να κρύβει κάτι άλλο σε σχέση με τη Δέσποινα.

Ο Μάρκος θέλει να δει τη Βαγγελιώ. Ο Στέφανος είναι σίγουρος ότι ο Γιάννος είπε ψέματα ότι ο Γεωργίου πήγε να τον σκοτώσει και ψάχνουν τρόπο με τον Νικόλα να βρουν αποδείξεις ότι αυτός ήταν το καρφί του Χρυσοχόου.

Ο Μάρκος, σίγουρος ότι ο Χριστόφορος ευθύνεται για τον θάνατο της Αλεξίας, αποφασίζει να φτάσει στα άκρα για να τον αναγκάσει να το ομολογήσει.

Ο Μάρκος απειλεί τον Χριστόφορο για να ομολογήσει ότι αυτός σκότωσε την Αλεξία, όταν μπαίνει ο Φίλιππος και τον αρπάζει. Έκπληκτος, όμως, ακούει τον Χριστόφορο να του ζητάει να τον αφήσει και να μην τον πειράξει.

Η Εύα γυρνάει στο σπίτι απ΄ τη φυλακή και λέει στον Θέμη ότι έχει ένα ακόμα τελευταίο πράγμα να κάνει και μετά θα προχωρήσουν με τη ζωή τους.

Ο Μάρκος δείχνει στον Σάββα το γράμμα της Βαγγελιώς. Μετά παίρνει τη βάρκα να πάει μια βόλτα και όταν φεύγει, φτάνει η Εύα που πήγε να ευχαριστήσει τον Σάββα εκ μέρους της Βαγγελιώς, που έσωσε το Μιχάλη. Αρχίζουν ν΄ ανησυχούν, όμως, γιατί ο Μάρκος αργεί να γυρίσει με τη βάρκα.

Η Μαρκέλλα, ο Νικόλας και ο Στέφανος καταστρώνουν σχέδιο για να παγιδέψουν τον Γιάννο, αλλά, όταν η Μαρκέλλα επιστρέφει σπίτι της, την περιμένει εκεί ο Γιάννος με άγριες προθέσεις.

διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ