Στην «φωλιά των Canadair» οι Αρχηγοί ΓΕΕΘΑ και ΓΕΑ

Δίπλα στους πιλότους αλλά και τους τεχνικούς της Μοίρας όπου ανήκαν οι δύο πιλότοι της Πολεμικής Αεροπορίας – πλήρωμα του μοιραίου Canadair που συνετρίβη την Τρίτη (25/07) στην Κάρυστο βρέθηκε ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ, συνοδευόμενος από τον Αρχηγό ΓΕΑ.

Του Χρήστου Μαζανίτη

Κοντά στα πληρώματα των πυροσβεστικών αεροπλάνων Canadair, στην 355 Μοίρα Τακτικών Μεταφορών, βρέθηκε το πρωί της Τετάρτης (26/07) ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ Στρατηγός Κωνσταντίνος Φλώρος συνοδευόμενος από τον Αρχηγό ΓΕΑ Αντιπτέραρχο Θεμιστοκλή Μπουρολιά.

Το κλίμα ήταν βαρύ κι ο λόγος της επίσκεψής τους ήταν για να σταθούν στο πλευρό όλων των πιλότων, που θρηνούν τους συναδέλφους και φίλους τους.

«Ημέρα οδύνης για τις Ένοπλες Δυνάμεις και την Πολεμική Αεροπορία μετά την πτώση του Canadair CL-215 και την απώλεια του Σμηναγού Χρήστου Μουλά και του Ανθυποσμηναγού Περικλή Στεφανίδη, την ώρα που έδιναν μάχη για την κατάσβεση πυρκαγιάς στην Κάρυστο. Οι σκέψεις μας στους οικείους τους! Δεν υπάρχουν λόγια!» έγραψε ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ στο twitter.

Σύμφωνα με πληροφορίες του enikos.gr, ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ με τον Αρχηγό ΓΕΑ επισκέφθηκαν και τους τεχνικούς της αεροπορικής βάσης της Ελευσίνας, που καθημερινά δίνουν τη δική τους μάχη ώστε τα αεροπλάνα και κάθε πτητικό μέσο της Πολεμικής Αεροπορίας να είναι αξιόπλοο όταν φτάνει στα χέρια του κάθε πιλότου.

Ο Στρατηγός Φλώρος επανέλαβε την εμπιστοσύνη που έχει στα πληρώματα των αεροπλάνων αλλά και τους τεχνικούς, τονίζοντας πόσο υπερήφανος είναι για το έργο που επιτελούν καθημερινά κάτω από αντίξοες συνθήκες.

 



διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ