Σταματίνα Τσιμτσιλή: Τα μηνύματα που αντάλλαξε με την Ελεονώρα Μελέτη μετά τον γάμο έκπληξη

Η Ελεονώρα Μελέτη και ο Θοδωρής Μαροσούλης έζησαν μια διπλά χαρούμενη ημέρα, την τελευταία Παρασκευή του Ιούνη καθώς όχι μόνο βάφτισαν την μονάκριβη κόρη τους αλλά παντρεύτηκαν και με θρησκευτικό γάμο.

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή το πρωί της Δευτέρας αποκάλυψε μέσα από το Happy Day ότι επικοινώνησε με μηνύματα με την Ελεονώρα Μελέτη, λίγο μετά τον γάμο της και τη βάφτιση της κόρης της.

«Μίλησα με την Ελεονώρα Μελέτη με μηνύματα και μου είπε ότι όντως ήταν μια έκπληξη του Θοδωρή, γιατί πήρα να της ευχηθώ. Ο Θοδωρής πρέπει να έπαιξε έξυπνα. Είχε τη στρατηγική του στυλ «διαλέξτε κάτι λευκό να βάλετε που ταιριάζει στη βάφτιση». Ήταν όντως έκπληξη. Δεν το ήξερε κανένας καλεσμένος, σίγουρα ο Θοδωρής, κάποιοι από την οικογένεια και ο παπάς. Αν ανεβάζει τον πήχη τόσο ψηλά με τέτοιες εκπλήξεις, καταλαβαίνεις πως πρέπει να συνεχίσει…» αποκάλυψε η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

«Ελεονώρα, μην ασχολείσαι. Αν κάποιος θέλει να βρει να πει κάτι κακό ή κάτι αρνητικό θα το πει. Αν του απαντάς, του δίνεις τη χαρά ότι σε ενόχλησε» ανέφερε σχετικά με τα αρνητικά μηνύματα που δέχτηκε η Ελεονώρα Μελέτη για το όνομα της κόρης της. 

διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ