Σπύρος Μπιμπίλας: Απαντά για το πουκάμισο με τους παπαγάλους στη Βουλή – «Είναι δώρο»

Βουλευτής του κόμματος Πλεύση Ελευθερίας εξελέγη ο Σπύρος Μπιμπίλας μετά την εκλογική αναμέτρηση της 25ης Ιουνίου.

Ο ηθοποιός και πρόεδρος του ΣΕΗ βρέθηκε για πρώτη φορά ως βουλευτής στη Βουλή, ενώ δέχτηκε αρκετά σχόλια για το πουκάμισο με τους παπαγάλους με το οποίο εμφανίστηκε την ημέρα της ορκωμοσίας.

Με ανάρτησή του στα social media, ο Σπύρος Μπιμπίλας απαντά για την πολυσυζητημένη του εμφάνιση, αποκαλύπτοντας πως το πουκάμισο είναι δώρο ενός καλού του φίλου ο οποίος δεν βρίσκεται πια στη ζωή.

Σπύρος Μπιμπίλας – Αναλυτικά η ανάρτησή του

«Με άπειρη χαρά και ευθύνη μπαίνουμε σιγά σιγά στο νέο κλίμα του σπουδαίου χώρου που πάμε να υπηρετήσουμε. Άσχετα με τα ύποπτα, υποκινούμενα συνεχιζόμενα κακεντρεχή σχόλια υποκριτών νεουπερσυντηρητικών, ψευτοσεμνότυφων, αντιδημοκρατών που δεν σέβονται την ελευθερία της έκφρασης και τις ιδιαιτερότητες άλλων ανθρώπων.

Ιδιαίτερα όταν είναι καλλιτέχνες, εμείς προχωράμε μπροστά χωρίς να αλλάζουμε τις προσωπικότητες και τον χαρακτήρα μας με μόνο στόχο να υπηρετήσουμε τα προβλήματα των πολιτών (υγεία, παιδεία, ανεργία, ακρίβεια, έλλειψη συλλογικών συμβάσεων, εργασιακός μεσαίων κλπ).

Η αγάπη μου και για τα αδέσποτα ζώα και το ενδιαφέρον μου για τα υπέροχα πτηνά, τους παπαγάλους που κατακλύζουν πλέον την Αθήνα θα παραμείνουν πηγή έμπνευσης.Tο υπέροχο πολυσυζητημένο πουκάμισο με τα παπαγαλάκια είναι vintage και δώρο του αείμνηστου σπουδαίου μου φίλου του θρυλικού ΒarBar.(Κώστας Παναγιωτόπουλος).Ευχαριστώ τον δημιουργό του υπέροχου ψηφιακού παπαγάλου με πουκάμισο α λα Μπιμπίλα που κατέκλυσε με χιούμορ και έντονα μηνύματα αγάπης το διαδίκτυο», έγραψε ο Σπύρος Μπιμπίλας

διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ