Σασμός: Πλάνταξε το Twitter με το κόκκινο φινάλε του δεύτερου κύκλου – «Ο θάνατος, η λύτρωσή του»

Ο Σασμός έριξε αυλαία το βράδυ της Πέμπτης στον Alpha με ένα επεισόδιο γεμάτο ανατροπές, δράση και συγκίνηση. Η αγαπημένη καθημερινή σειρά ολοκλήρωσε τον δεύτερο κύκλο της και ανανεώνει το ραντεβού με τους φανατικούς της τηλεθεατές για το φθινόπωρο.

Οι χρήστες στο Twitter έχουν φέρει το hashtag #sasmos στην κορυφή των τάσεων στην Ελλάδα ήδη από τα πρώτα λεπτά του επεισοδίου, σχολιάζοντας τις συνταρακτικές εξελίξεις του τελευταίου επεισοδίου.

Η σκηνή ανάμεσα στον Στέλιο Μάινα και τον Δημήτρη Αλεξανδρή συντάραξε το τηλεοπτικό κοινό, με τους δύο ηθοποιούς να δίνουν ρεσιτάλ ερμηνείας. Ο Φαρμάκης ζήτησε από τον Παύλο να τον σκοτώσει σε μια συγκλονιστική σκηνή, ενώ όταν ο Ευθύμης πέφτει νεκρός η γυναίκα του Ρέα έρχεται και τον παίρνει για να φύγουν μαζί…

 

Από την άλλη Αστέρης και Αργυρώ, οι οποίοι μπορεί να είδαν τις ζωές τους να περνούν από σαράντα κύματα, αντάλλαξαν όρκους παντοτινής αγάπης.

Ο Νικηφόρος έμαθε για τον θάνατο του πατέρα του και έσπευσε να αναμετρηθεί με τον Μαθιό. Η Βασιλική έσπευσε να σώσει τους δύο άντρες, όταν πέφτει με το αμάξι πάνω σε ένα δέντρο…

Δες τις αντιδράσεις στο Twitter για το φινάλε του Σασμού:



διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ