Σασμός: Ο Θάνος Μπίρκος έδωσε spoiler για το τελευταίο επεισόδιο του δεύτερου κύκλου

«Το φινάλε του Σασμού θα μας αφήσει άφωνους» δηλώνει ο Θάνος Μπίρκος, ο αγαπημένος Τόλης από τον «Σασμό».

Ο ηθοποιός, μίλησε σήμερα 12/7 στην εκπομπή «Alpha τώρα», για το αυριανό φινάλε του δεύτερου κύκλου της πολυαγαπημένης σειράς του Alpha.

«Το φινάλε του δεύτερου κύκλου του «Σασμού» έρχεται αύριο και είμαι περίεργος να το παρακολουθήσω. Θα μας αφήσει με το στόμα ανοιχτό. Διαβάζοντας το σενάριο έφτιαχνα κι εγώ εικόνα το πώς θα είναι και τι θα κάνουν οι θεατές βλέποντας τα τελευταία δευτερόλεπτα. Το χρώμα του φινάλε είναι… «κόκκινο. Το κόκκινο σημαίνει αγάπη, το τι είναι ικανός να κάνει κάποιος για την αγάπη. Αλλά είναι και το χρώμα του αίματος. Αλλά πού, πώς και γιατί θα το δούμε αύριο στο φινάλε!» ανέφερε χαρακτηριστικά ο Θάνος Μπίρκος στην καλοκαιρινή εκπομπή του Alpha.

Σε άλλο σημείο, αναφορικά με τη σχέση που έχει χτίσει με τον ήρωα που υποδύεται είπε, «το κοινό μας σημείο με τον Τόλη είναι το επικοινωνιακό κομμάτι. Ο Τόλης είναι κοινωνικός χαρακτήρας. Κι εμένα μου αρέσει να είμαι κοινωνικός, να χαιρετάω, να απαντάω σε όλα τα μηνύματα που δέχομαι, να μιλάω στους ανθρώπους που βλέπω στο δρόμο.

Επίσης, ο Τόλης θέλει να βοηθήσει και να συμβουλέψει όλους. Όχι για να γίνουν καλύτεροι άνθρωποι, αλλά για να τους βοηθήσει. Είναι ένα κομμάτι που κουβαλάω κι εγώ και μου αρέσει που το έχει κι ο ήρωας που υποδύομαι».

Ο Θάνος Μπίρκος μίλησε ακόμη και για των κωμωδία του Αριστοφάνη «Σφήκες» σε σκηνοθεσία Λένας Κιτσοπούλου που θα παρουσιαστεί στο Αρχαίο Θέατρο Επιδαύρου και θα συμμετέχει και ο ίδιος.

«Στις «Σφήκες» υπάρχει το «μαγικό μπέρδεμα της κωμωδίας με την τραγωδία» λέει. «Η Λένα Κιτσοπούλου έχει γράψει ένα εκπληκτικό κείμενο, έχει βγάλει το κεντρί της κι έχει τσιμπήσει την κοινωνία εκεί που πρέπει, τώρα που πρέπει» είπε.

Ο ίδιος όμως τι προτιμά; Κωμωδία ή δράμα; «Δεν μπορώ να επιλέξω» απαντά. «Επιλέγω να παίζω χαρακτήρες που κάτι έχουν να πουν. Κάθε άνθρωπος κουβαλάει το δράμα του ή και την κωμωδία του. Δεν είμαστε όλοι συνέχεια γέλιο ή συνέχεια δράμα. Τα κουβαλάμε όλα κι επιλέγουμε τι να εκφράσουμε ανάλογα με τη στιγμή» κατέληξε ο Θάνος Μπίρκος.

διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ