Σανδάλια με κάλτσες: Η Hailey Bieber λέει ένα ηχηρό «ναι» σε αυτό το στιλιστικό ταμπού

Κάλτσες με σανδάλια: Είναι ένα ζήτημα που φέρνει πολλές αρνητικές γνώμες, αλλά όπως φαίνεται ότι δεν έχει έρθει ακόμη η ώρα  να το ακυρώσουμε ολοκληρωτικά. Αυτό ο άκομψος συνδυασμός που μας φέρνει πολλές φορές στο μυαλό τουρίστες δεν έχει μόνο haters αλλά και πολλούς fan!

Η Hailey Bieber αυτό το Καλοκαίρι απαντάει μονολεκτικά με ένα ηχηρό “ναι” σε αυτόν το στιλιστικό ταμπού! Σανδάλια με κάλτσες είναι το σήμα κατατεθέν της για αυτή την σεζόν.Η Bieber εντοπίστηκε στο Λος Άντζελες να συνδυάζει σανδάλια fisherman από το fashion brand,  The Row της Mary Kate and Ashley Olsen, με λευκές κάλτσες, παραπάνω από μία φορά.

Η βασίλισσα του sporty-meets-sexy street style, βάζει ένα νέο αέρα στο στιλ της, με αυτό το τρικ που σίγουρα θα δοκιμάσουν πολλές.

Οι κάλτσες άλλωστε για αυτή την σεζόν είναι approved και από τους σχεδιαστές αφού μας έδειξε runway look σε αυτό το στιλ.

 

Η Chanel παρουσίασε διχτυωτή κάλτσα σε συνδυασμό με mary janes στην Spirng Summer συλλογή!

 

Ενώ ο Jacquemus λίγες μέρες πριν, παρουσίασε μία… σύγχρονη κοκέτα με πλατφόρμες και κάλτσες στο show που έκανε στο Παλάτι των Βερσαλλιών για τη συλλογή της Φθινόπωρο 2023.

Φωτογραφίες Splash



διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ