Σακίλ Ο’ Νιλ: Στην Μύκονο ως DJ ο θρύλος του μπάσκετ – Δείτε ΒΙΝΤΕΟ

Στην Μύκονο βρέθηκε ο Σακίλ Ο’Νιλ  για να ασκήσει το… επάγγελμα του DJ σε πάρτι που έγινε σε γνωστό μαγαζί του νησιού, με τον πρώην μπασκετμπολίστα του NBA να τραβάει όλα τα βλέμματα πάνω του.

Ο 51χρονος Αμερικανός που “έγραψε” ιστορία ως παίκτης του NBA, μπορεί να έχει ολοκληρώσει την καριέρα του ως μπασκετμπολίστας, όμως εδώ και χρόνια ο ίδιος ασχολείται επαγγελματικά και με το djing, έχοντας το καλλιτεχνικό όνομα dj diesel. Μάλιστα έχει παίξει μουσική σε διάφορα διάσημα μουσικά φεστιβάλ, όπως το Tomorrowland.

Ο τετράκις πρωταθλητής του NBA, χθες (25/7) το βράδυ εμφανίστηκε σε πάρτι γνωστού μαγαζιού του κοσμοπολίτικου νησιού όπου έπαιξε μουσική για τους θαμώνες. Σύμφωνα με το Mykonos Live Tv, το οποίο κατέγραψε και σε βίντεο την εμφάνιση του μπασκετικού θρύλου, ανάμεσα σε αυτά που ξεχώρισαν από την βραδιά ήταν τα “περίεργα” γυαλιά που φορούσε στο κεφάλι ο πρώην παίκτης του NBA, η ατάκα “This Is Sparta” που ξεστόμισε ενθυμούμενος την επική σκηνή με τον Τζεράρντ Μπάτλερ από την κινηματογραφική ταινία “300” αλλά και η στιγμή που έβγαλε το t-shirt του και έμεινε με το φανελάκι για να συνεχίζει να παίζει μουσική! Οπτικό υλικό ανέβασε και ο ίδιος στο προσωπικό του προφίλ στο instagram.

Το Mykonos Live Tv σημείωσε ότι ο Σακίλ Ο’Νιλ ήταν πολύ προσιτός και δεν αρνήθηκε να φωτογραφηθεί με θαυμαστές του και να χαιρετήσει διά χειραψίας μερικούς από αυτούς.

διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ