Σάσα Σταμάτη: «Ζούμε από θέμα τύχης στη Μάνδρα» – Τι λέει στο TLIFE μετά την αναζωπύρωση της φωτιάς

Ώρες τρόμου για τους κατοίκους της Μάνδρας και των γύρω περιοχών, μετά τη μεγάλη αναζωπύρωση, χθες Πέμπτη 20 Ιουλίου μετά την πρώτη μεγάλη φωτιά. 

Η εντολή εκκένωσης που δόθηκε, αφορούσε τις περιοχές Άγιος Σωτήρας, Παλαιοκούνδουρα, Πανόραμα Μάνδρα και Παλαιοχώρι με τους κατοίκους να τους λένε να πάνε προς την Οινόη.

Η γνωστή δημοσιογράφος, Σάσα Σταμάτη μέσα από τον λογαριασμό της στο instagram, τις τελευταίες ώρες δημοσιεύει φωτογραφίες από την περιοχή της, την Μάνδρα, τόσο με ανθρώπους που κάνουν έκκληση για βοήθεια, όσο και με ζώα που κινδύνευσαν να χαθούν στη φωτιά.

 

Η Σάσα Σταμάτη στο TLIFE

«Οι κάτοικοι της Μάνδρας ζούμε από θέμα τύχης. Τον χειμώνα προσευχόμαστε μην έρθουν καταιγίδες και έχουμε πάλι πλημμύρες και το καλοκαίρι μην πιάσει η περιοχή φωτιά. Έχουμε θρηνήσει συνανθρώπους με τις πλημμύρες, ενώ έχουν καταστραφεί περιουσίες μια ζωής που έχουν χτιστεί με κόπο και μόχθο», αναφέρει η Σάσα Σταμάτη, αφού εκτός από τις πυρκαγιές, η Μάνδρα είχε αντιμετωπίσει και τις φονικές πλημμύρες. 

«Εξακολουθούμε να ζούμε στη Μάνδρα. Προσωπικά, δεν σκέφτηκα ποτέ να εγκαταλείψω την περιοχή μου για κανέναν λόγο. Στη δυτική Αττική μας αντιμετωπίζουν σαν πολίτες δεύτερης κατηγορίας», συμπληρώνει η Σάσα Σταμάτη.

Ενώ αναρωτιέται πού βρίσκεται ο πολιτικός κόσμος, ο οποίος δεν έσπευσε να επισκεφθεί τις κόκκινες περιοχές της φωτιάς: «Παντού βλέπω εθελοντές. Τον κόσμο, τους πυροσβέστες και τους αστυνομικούς. Αναρωτιέμαι, πού είναι η τοπική αυτοδιοίκηση, η περιφέρεια και όλοι οι πολιτικοί που μέχρι πρότινος επισκέπτονταν την περιοχή μας ζητώντας την ψήφο μας», δήλωσε στο TLIFE η Σάσα Σταμάτη.

διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ