Σάββας Πούμπουρας για Ελένη Μενεγάκη στη Super Κατερίνα: «Οι έντονες σχέσεις είναι μία κρύο και μία ζέστη»

Ο Σάββας Πούμπουρας είναι ένα από τα πρόσωπα που έχουν συζητηθεί αρκετά το τελευταίο διάστημα λόγω της συνεργασίας του με την Ελένη Μενεγάκη που όπως όλα δείχνουν δε θα συνεχιστεί τη νέα σεζόν.

Η κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα και ο δημοσιογράφος Αλέξης Μπαρτσώκας συνάντησαν τον παρουσιαστή, ρωτώντας τον για το ποια είναι τελικά η σχέση του με την Ελένη Μενεγάκη.

«Βγήκα την τελευταία φορά και τα απάντησα όλα. Οι έντονες σχέσεις έτσι είναι, μια κρύο, μια ζέστη. Τέλειο δεν είναι; Οι επαγγελματικές σχέσεις στο βάθος είναι πιο δεμένες. Αναπτύσσονται δεσμοί – όχι ερωτικοί – άλλου είδους, όταν είσαι με τον άλλο κάθε μέρα» απάντησε ο Σάββας Πούμπουρας.

Στη συνέχεια ο δημοσιογράφος ρώτησε τον Σάββα Πούμπουρα για το σχόλιο που έκανε στην Ελένη Μενεγάκη για το φόρεμα που φόραγε στη χθεσινή της εκπομπή (5/7). «Κι εγώ τι απάντησα; Αφού τα έχεις όλα στον σκληρό σου εγώ τι άλλο να πω;» αποκρίθηκε ο Σάββας Πούμπουρας.

Στη συνέχεια, με αφορμή την ατάκα του για τα συμβόλαια, ο δημοσιογράφος τον ρώτησε αν τελικά υπάρχει περίπτωση να ανανεώσει την τελευταία στιγμή τη συνεργασία του με την Ελένη Μενεγάκη με τον ίδιο να χαμογελά και να αποχωρεί.

Δες περισσότερα στο βίντεο 

διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ