Ρόδος: Tουρκικό τηλεοπτικό συνεργείο καταγγέλλει ότι δέχθηκε επίθεση με μαχαίρι

Τον γύρο των τουρκικών ΜΜΕ κάνει μια καταγγελία ότι ρεπόρτερ και εικονολήπτης από τη γειτονική χώρα που κάλυπταν τις φωτιές στην Ρόδο, δέχτηκαν επίθεση με μαχαίρι από εθελοντές στο ελληνικό νησί.

Τα άτομα που πλησίασαν τους δημοσιογράφους με το αυτοκίνητό τους προσπάθησαν πρώτα να τους εμποδίσουν να κινηματογραφήσουν, όπως αναφέρουν.

«Ο Έλληνας επιτιθέμενος, ο οποίος έβρισε την ομάδα της Haber Global, έβγαλε ένα μαχαίρι από το πίσω μέρος του αυτοκινήτου του και πλησίασε τον δημοσιογράφο, Μεχμέτ Αλτούνισίκ και τον εικονολήπτη, Καάν Ουλκέρ. Τα πράγματα έγιναν χαοτικά μέσα σε μια στιγμή» αναφέρει το δίκτυο Odatv.

Στο δημοσίευμα τονίζεται ότι το όχημα και η κάμερα της δημοσιογραφικής αποστολής υπέστησαν σοβαρές ζημιές, ενώ «η Ελληνική Αστυνομία δεν έλαβε κανένα μέτρο εναντίον αυτών που επιτέθηκαν».

O ίδιος ο δημοσιογράφος του Haber Global, Μεχμέτ Αλτουνισίκ, υποστήριξε ότι το επεισόδιο σημειώθηκε τη στιγμή που είχαν ολοκληρώσει τη λήψη υλικού με κατοίκους  που έδιναν νερό και τροφή σε ελάφια που είχαν γλιτώσει από τις φλόγες. Εκείνη τη στιγμή, τους πλησίασε, όπως περιέγραψε, ένα άτομο με άγριες διαθέσεις και όντας εκτός εαυτού άρχισε να τους βρίζει και να κινείται απειλητικά εναντίον τους.

Στη συνέχεια, επισημαίνουν ότι πήρε ένα μαχαίρι από το πίσω μέρος του αυτοκινήτου του και επιτέθηκε κατά του εικονολήπτη. Άτομα που βρέθηκαν ενώπιον του συμβάντος προσπάθησαν να τον συγκρατήσουν.

 

διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ