Ρεγγίνα Μακέδου: «Ρωτάτε γιατί δεν λέω για την υγεία μου, θέλω να πάρω πίσω τη ζωή μου»

Η Ρεγγίνα Μακέδου συγκινεί με την ιστορία της και δίνει θάρρος σε όλους όσους την ακολουθούν στα social media. Η ίδια έδωσε σκληρή μάχη με τον καρκίνο και βγήκε νικήτρια.

Η αθλήτρια και χορεύτρια έκανε μια νέα ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, προκειμένου να απαντήσει στα μηνύματα των διαδικτυακών της φίλων, που τη ρωτούν για την κατάσταση της υγείας της.

«Δέχομαι πολλά μηνύματα που με ρωτάτε τι κάνω πως είμαι… γιατί δεν λέω για την υγεία μου;;; Γιατί θέλω να πάρω πίσω τη ζωή μου… θέλω να βρω τα πατήματα μου… θέλω λίγο χρόνο για την Ρίκα που δεν ξέρετε!!! Να οργανώσω την νέα επαγγελματική χρόνια μου σε νέο χώρο!!! Νιώθω πιο δυνατή και πιο ευάλωτη από ποτέ! Την περιπέτεια που πέρασα και περνάω “γιατί όσο χρειάζομαι εξετάσεις ακόμα περνάω” δεν θα την ξεχάσω ποτέ γιατί αυτή η περιπέτεια με έκανε ότι είμαι πια…

Όμως η Ρεγγίνα η Ρικα για τους δικούς μου δεν καθορίστηκε ποτέ από αυτή τη περιπέτεια αλλά από την τρόπο αντιμετώπισης της!!! Είμαι πάντα εδώ για όλους τους ασθενείς ίσως λίγο πιο σιωπηλά αλλά πάντα εδώ.. το ξέρουν όσοι με χρειάζονται. Έμαθα να με ακούω… και τώρα μου λέω προχώρα» έγραψε η Ρεγγίνα Μακέδου στη νέα της ανάρτηση.



διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ