Προδότες: Ο Γιώργος Τάλιας αποκαλύφθηκε ως «προδότης» και έφυγε με 79.100 ευρώ από την έπαυλη

Φινάλε για τους «Προδότες» στον ANT1 με τον Κωνσταντίνο Μαρκουλάκη.

Το συνολικό ποσό που είχε συγκεντρωθεί ήταν 79.100 ευρώ και ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης εξήγησε στους παίκτες τις ακριβώς θα συνέβαινε στα  επόμενα λεπτά. «Αυτά τα χρήματα διεκδικείτε σήμερα. Εάν στο τέλος μείνουν μόνο Πιστοί μοιράζονται στο έπαθλο. Εάν όμως έχει μείνει έστω και ένας προδότης, τα παίρνει όλα» εξήγησε ο παρουσιαστής.

Στην πορεία η τράπουλα αφέθηκε στους τέσσερις φιναλίστ για να παρουσιάσουν όλους τους ισχυρισμούς τους, τις θεωρίες και τις εκτιμήσεις τους για να ακολουθήσει στην πορεία η τελευταία ψηφοφορία στους Προδότες. Και από αυτήν, το πρόσωπο που συγκέντρωσε τις περισσότερες αρνητικές ψήφους ήταν η Γωγώ.

Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα να επιζήσει ο μοναδικός προδότης του παιχνιδιού, ο Γιώργος Τάλιας ο οποίος και πήρε τις 79.100 ευρώ και αποχώρησε χαρούμενος από την έπαυλη. «Έκανα κάτι που είναι κόντρα στη ζωή μου, κόντρα στο τι είμαι εγώ! Δεν το πιστεύω» παραδέχθηκε, με ενθουσιασμό, ο Γιώργος Τάλιας στην κάμερα του παιχνιδιού στρατηγικής.

 

Ποιος είναι ο Γιώργος Τάλιας

Ο Γιώργος ως Απόστρατος του Πολεμικού Ναυτικού έχει μάθει στη ζωή του να είναι ήρεμος, πειθαρχημένος, ευθύς, να έχει συγκροτημένη σκέψη και ήπιες αντιδράσεις. Αυτά ήταν και τα χαρακτηριστικά που είχε στο παιχνίδι και τον έκαναν να ξεχωρίσει ως ένα ευυπόληπτο άτομο που οι περισσότεροι τον συμβουλεύονταν και τον άκουγαν με προσοχή, όπως η Κατερίνα, η Εύα και ο Γιώργος Ρ., με τους οποίους ήρθαν πιο κοντά.

Ξεχώρισε με τη συμμετοχή του στις Αποστολές, καθώς είχε ενεργό ρόλο σε όλες και με τη βοήθειά του ανέβηκε το ποσό στο τελικό έπαθλο.

Ήταν ένα από τα 3 άτομα που μπήκαν στο 1ο απόσπασμα μαζί με την Εύα και τον Αντώνη, κατάφερε όμως να γλιτώσει από τους Προδότες και να μη δολοφονηθεί.

Ο ατόφιος χαρακτήρας του έκανε τους δύο Προδότες, Κωνσταντίνο και Γιώργο Ρ., να αποφασίσουν να τον στρατολογήσουν ώστε να γίνει μέρος της ομάδας των Προδοτών.

Ο Γιώργος αποδέχτηκε την πρόσκλησή τους, έγινε Προδότης και άλλαξε έτσι στρατόπεδο στην Έπαυλη. Αυτό που δεν άλλαξε, όμως, ήταν τη στάση του απέναντι στους Πιστούς, την οπτική του στα πράγματα και το διακριτικό χαρακτήρα του που τον έκανε να περνάει απαρατήρητος και να στρέφει τα βλέμματα μακριά του.



διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ