ΠΑΣΟΚ: Νέος εκπρόσωπος Τύπου ο Θανάσης Γλαβίνας

Ο Θανάσης Γλαβίνας αναλαμβάνει τη θέση του Εκπροσώπου Τύπου του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ με απόφαση του Προέδρου του κόμματος, Νίκου Ανδρουλάκη.  Ο κ. Γλαβίνας διετέλεσε την περίοδο Ιανουαρίου 2022 – Απριλίου 2023 Διευθυντής της Κοινοβουλευτικής Ομάδας.

Ποιος είναι ο νέος εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ Θανάσης Γλαβίνας

Γεννήθηκε το 1987 στο Πανόραμα Θεσσαλονίκης, με καταγωγή από τον Σοχό Θεσσαλονίκης, του Δήμου Λαγκαδά.

Είναι απόφοιτος της Νομικής Σχολής του Δημοκριτείου Πανεπιστημίου Θράκης και κάτοχος δύο μεταπτυχιακών διπλωμάτων της Νομικής Κομοτηνής, στο Δημόσιο και το Ευρωπαϊκό Δίκαιο. Επίσης, έχει ολοκληρώσει μεταπτυχιακό πρόγραμμα στη Νομική Σχολή του Πανεπιστημίου της Βόννης της Γερμανίας, όπου έλαβε υποτροφία από την Ομοσπονδιακή Βουλή.

Είναι υποψήφιος Διδάκτωρ στον Τομέα Δημοσίου Δικαίου και Πολιτικής Επιστήμης της Νομικής Κομοτηνής. Έχει εργαστεί ως ωρομίσθιος συνεργάτης στον Τομέα Δημοσίου Δικαίου και Πολιτικής της Νομικής Κομοτηνής, πραγματοποιώντας φροντιστηριακά μαθήματα, ενώ συμμετείχε ως διδάσκων στην θεωρητική εκπαίδευση σωμάτων ασφαλείας στη Σχολή Αστυφυλάκων του Τ.Δ.Α. Κομοτηνής, σε νομικά μαθήματα. Σ

Στο πλαίσιο της εκπόνησής της διδακτορικής του διατριβής, ως επισκέπτης διδακτορικός φοιτητής με υποτροφία από το Πανεπιστήμιο του Γκρατς της Αυστρίας, πραγματοποίησε έρευνα σχετική με το θέμα της διατριβής μου, ενώ παρακολούθησα και μαθήματα Αυστριακού Δημοσίου Δικαίου.

Ακόμη, έχει εργαστεί ως αυτοαπασχολούμενος δικηγόρος στην Θεσσαλονίκη, όντας μέλος του Δικηγορικού Συλλόγου της πόλης από το 2012, αλλά και ως συνεργάτης σε φορείς που ασχολούνται με την προστασία αιτούντων ασύλου. Παράλληλα, εργάστηκε για λογαριασμό της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, στο πεδίο της Μετανάστευσης και της Εσωτερικής Ασφάλειας.

Από πρωτοετής φοιτητής εντάχθηκε στην Π.Α.Σ.Π. της Νομικής Κομοτηνής και εκλέχθηκε γραμματέας της οργάνωσης δύο φορές, στα χρόνια 2007-2009. Έκτοτε συμμετέχει ανελλιπώς στις διαδικασίες του ΠΑ.ΣΟ.Κ. και είναι μέλος της Κεντρικής Πολιτικής Επιτροπής από το 2018.

Από τον Ιανουάριο του 2022, με απόφαση του Προέδρου του κόμματος Ν. Ανδρουλάκη, ανέλαβε τη θέση του Διευθυντή της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΠΑ.ΣΟ.Κ.-Κινήματος Αλλαγής.

 

διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ