Παντελής Τουτουντζής: Αγκαλιά με τον σύντροφό του και τα παιδιά τους στις καλοκαιρινές τους διακοπές – Φωτογραφία

Μια τρυφερή ανάρτηση από τις καλοκαιρινές διακοπές με τον σύντροφό του και τα παιδιά τους έκανε ο Παντελής Τουτουντζής το απόγευμα της Κυριακής 30/7.

Ο γνωστός make up artist που έχει μιλήσει ανοιχτά για τη σεξουαλικότητά του αλλά και την απόφασή του να αποκτήσει με τον σύντροφό του παιδιά μέσω παρένθετης μητέρας, απολαμβάνει το καλοκαίρι του με την οικογένειά του ενώ βρίσκεται στην Κρήτη.

Ο Παντελής Τουτουντζής, ο οποίος είναι ιδιαίτερα ενεργός στα social media, θέλησε να μοιραστεί με τους ακόλουθούς του στο Instagram, τις πιο όμορφες στιγμές του, τόσο με τον σύντροφό του όσο και με τα παιδιά τους.

Όπως θα δεις, το ζευγάρι είχε επιλέξει να μείνει σε ένα πολυτελές ξενοδοχείο, όπου όλη μέρα μπορούσαν να παίζουν με τα παιδιά του στις πισίνες, κάνοντας πολλές βουτιές και η παραλία όμως, ήταν αρκετά κοντά και έτσι μπορούσαν να τα συνδυάσουν.

«Όταν ξεκίνησα αυτό το όνειρο, απευθυνθήκαμε σε πάρα πολλούς ψυχιάτρους, μέχρι Γαλλία φτάσαμε. Όταν βεβαιωθήκαμε επιστημονικά ότι δεν θα έχει καμία αρνητική επίπτωση στα παιδιά, προχωρήσαμε. Κάθε άνθρωπος που γεννιέται είναι μοναδικός. Οι γονείς πρέπει να κρατάνε μια αγκαλιά τα παιδιά που να είναι έτοιμη να ανοίξει για να τα αφήσει να φύγουν. Δεν λέμε ποτέ ψέμα στα παιδιά μας» είχε πει σε παλαιότερη συνέντευξή του ο Παντελής Τουτουντζής για την απόφαση να αποκτήσει παιδιά με τον σύντροφό του».

Φωτογραφίες: Instagram

διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ