Πάτρα: Σήμερα αποχαιρετούν την 14χρονη Χριστίνα που έδωσε ζωή μέσα από τον θάνατό της

Σήμερα συγγενείς και φίλοι θα πουν το τελευταίο “αντίο” στην 14χρονη Χριστίνα που άφησε την τελευταία της πνοή στο Γενικό Νοσοκομείο της Πάτρας έπειτα από μακρά νοσηλεία σε ΜΕΘ.

Η 14χρονη νοσηλευόταν σε σοβαρή κατάσταση μετά από τροχαίο που είχε όταν το μηχανάκι του 16χρονου φίλου της συγκρούστηκε με ΙΧ με αποτέλεσμα την ανατροπή του.

Οι γονείς της 14χρονης Χριστίνας αποφάσισαν να δωρίσουν τα όργανά της, δίνοντας ζωή σε ανθρώπους που το χρειάζονται. Το πανεπιστημιακό νοσοκομείο Ρίου ξεκίνησε, από τα ξημερώματα του Σαββάτου τη διαδικασία της λήψης και μεταφοράς των οργάνων της άτυχης κοπέλας από μεταμοσχευτικές ομάδες από την Ελλάδα και το εξωτερικό και συγκεκριμένα από την Αθήνα, την Αυστρία και την Ιταλία.

Η κηδεία της 14χρονης Χριστίνας θα τελεστεί στον Ιερό Ναό Αγγέλων στο Α΄ Δημοτικό Κοιμητήριο Πατρών.

Ραγίζει καρδιές το μήνυμα του σχολείου της

Την ίδια στιγμή, συγκινεί το μήνυμα των συμμαθητών και του σχολείου της 14χρονης Χριστίνας.

«Εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένεια της μαθήτριας της Γ΄ τάξης του 15ου Γυμνασίου Πάτρας, Χριστίνας Γαρουφαλή, που έφυγε τόσο πρόωρα και άδικα από τη ζωή.

Το γεγονός αυτό έχει προκαλέσει σε όλους μας βαθιά θλίψη, που δύσκολα μπορούμε να την αποτυπώσουμε σε λίγες γραμμές. Θυμόμαστε τη Χριστίνα ως ένα κορίτσι καλοσυνάτο, γεμάτο ζωή και έτσι θέλουμε να την κρατήσουμε στο μυαλό μας.

Στη μνήμη της, δεσμευόμαστε ότι, ως σχολική κοινότητα, θα δραστηριοποιηθούμε με κάθε τρόπο για να μην χαθούν άλλα παιδιά στους δρόμους της χώρας μας.

Καλό ταξίδι Χριστίνα…

Η Διεύθυνση και ο Σύλλογος Διδασκόντων του 15ου Γυμνασίου Πάτρας».

διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ