Ο Mc Daddy μάς συστήνει τον πατέρα του – «Αν πίεζα τον Λούκας τώρα θα ήταν ποδοσφαιριστής»

Μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε ο Mc Daddy (Λούκας) στην εκπομπή «Happy Day» και την δημοσιογράφο, Χριστιάνα Κοχλατζή.

Ο γνωστός τράπερ μάς συστήνει τον πρώην ποδοσφαιριστή πατέρα του, Λουτσιάνο, και μιλά για τη συνεργασία του με την Ελένη Φουρέιρα.

«Ήμουν πολύ μικρός όταν ο πατέρας μου έκανε επιτυχία, μου άρεσε τέρμα, απλά τότε δεν είχα ιδέα ότι ήταν ο πατέρας μου. Μεγαλώνοντας κατάλαβα ποιος είναι. Το ποδόσφαιρο ήταν και εμένα το όνειρό μου, από μικρός έβλεπα μόνο μπάλα. Έφταιγα και εγώ που δεν ασχολήθηκε με το ποδόσφαιρό, είχα και τον πατέρα μου να με προπονεί, αλλά με είχε κερδίσει το βράδυ. Ήθελα να ζήσω αυτά που ζω τώρα. Το αρνητικό ήταν ότι υπήρχε πολύ σύγκριση με τον πατέρα μου, δεν μπορούσα να πηγαίνω παντού και να μου λένε για τον πατέρα μου», είπε αρχικά ο Mc Daddy. 

Με τον πατέρα του, Λουτσιάνο να προσθέτει: «Εγώ είχα πιστέψει πάρα πολύ στον Λούκας για το ποδόσφαιρο. Αν εγώ πίεζα τότε την κατάσταση, τώρα θα ήταν ποδοσφαιριστής. Τελικά αποφάσισε να αφοσιωθεί σε άλλο κομμάτι και τον βλέπουμε και τον χαιρόμαστε εκεί». 

Αναφερόμενος στον χωρισμό του από την μητέρα του Λούκας, ο Λουτσιάνο ανέφερε: «Όταν χώρισα με την μαμά του Λούκας, εκείνος έφυγε στην Βραζιλία. Εγώ τότε ήμουν σε έναν πολύ καλό δρόμο επαγγελματικά αλλά αυτό που με ενόχλησε ήταν η απουσία του Λούκας γιατί τότε ήταν μικρός και το να βλέπεις το παιδί σου να μεγαλώνει μακριά σου είναι δύσκολο για έναν γονιό».

Σχετικά με την συνεργασία του με την Ελένη Φουρέιρα, ο Mc Daddy σχολίασε: «Δεν μπορούσα να το φανταστώ. Κάθε μέρα ξυπνούσα και έλεγα θα κάνω κομμάτι με την Φουρέιρα και δεν με πίστευε κανείς. Γράψαμε το «Oh Mami» μόνοι μας στο στούντιο κα μου λέει ο παραγωγός μου αυτό είναι για την Φουρέιρα θα το στείλω. Μια εβδομάδα μετά ήμασταν μαζί στο στούντιο και μου έλεγε ότι είχε δοκιμάσει ήδη το επόμενο κομμάτι της, μόλις άκουσε το δικό μας όμως, το ακύρωσε και αυτό ήταν». 

Κλείνοντας, Mc Daddy αποκάλυψε πως είναι σε σχέση, λέγοντας: «Είμαι πολύ ερωτευμένος εδώ και τρεις μήνες. Είναι κούκλα και είναι και τέλεια μαγείρισσα».

διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ