Ο άνδρας που είχε διχάσει το διαδίκτυο κατηγορείται για απόπειρα δολοφονίας εναντίον της γυναίκας του

Ο 38χρονος Σκωτσέζος Κέιρ Τζόνστον που το 2015 έγινε διάσημος, από το φόρεμα που φορούσε η πεθερά του στον γάμο του, κατηγορείται ότι προσπάθησε να δολοφονήσει την γυναίκα του. Ο Κέιρ εμφανίστηκε στο Ανώτατο Δικαστήριο της Γλασκώβης τη Δευτέρα, αφού κατηγορήθηκε για την απόπειρα δολοφονίας της συζύγου του, Γκρέις Τζόνστον, σύμφωνα με το New York Post.

Εικάζεται πως ευθύνεται για μία 11ετή ενδοοικογενειακή βία και ένα καταναγκαστικό έλεγχο προς την Γκρέις, που φέρεται να κορυφώθηκε τον Μάρτιο όταν προσπάθησε να την σκοτώσει ακινητοποιώντας της στο έδαφος και πιέζοντας τον λαιμό της. Ο ίδιος αρνήθηκε όλες τις κατηγορίες σε βάρος του, συμπεριλαμβανομένου του ότι της επιτέθηκε επανειλημμένα στο σπίτι τους, πριν την απειλήσει με μαχαίρι και προσπαθήσει να την στραγγαλίσει. Ο Κέιρ κατηγορείται επίσης και για επεισόδια που φαίνεται να συνέβησαν μεταξύ του Απριλίου 2019 και του Μαρτίου 2022 και πως απομόνωσε την Γκρέις από την οικογένεια και τους φίλους της, ενώ έλεγχε τα χρήματά της για να αποφασίσει σε πόσα από αυτά η Γκρέις θα είχε πρόσβαση.

Το φόρεμα – Πως έγιναν διάσημοι το 2015

Το ζευγάρι έγινε viral, εξαιτίας του φορέματος που είχε βάλει η μητέρα της Γκρέις στον γάμο τους, αφού η φίλη τους και καλεσμένη στον γάμο τους, Caitlin McNeill δημοσίευσε μια φωτογραφία του φορέματος στο Tumblr. Το ρούχα αυτό ξεκίνησε ένα debate σχετικά με το εάν είναι μπλε και μαύρο ή λευκό και χρυσό. Στο διαδίκτυο έγινε γνωστό ως «Το φόρεμα» ή «Το φόρεμα που “έσπασε” το ίντερνετ». Διάσημοι όπως η Κιμ Καρντάσιαν, ο Κάνιε Γουέστ, η Τέιλορ Σουίφτ και η Κρίσι Τίγκεν, συμμετείχαν στην δημόσια συζήτηση για το πως ο εγκέφαλος επεξεργάζεται τα χρώματα.

Το θέμα είχε πάρει τόση έκταση που το ζευγάρι, η φίλη που δημοσίευσε την φωτογραφία και η μητέρα της νύφης, είχαν εμφανιστεί στην εκπομπή της Έλεν ΝτιΤζένερις. Μάλιστα η πεθερά είχε πάει στην εκπομπή φορώντας το φόρεμα το οποίο ήταν όντως μαύρο και μπλε. Η ΝτιΤζένερις τότε είχε κάνει δώρο στους νεόνυμφους μία επιταγή των 10.000 δολαρίων, καθώς και ένα ταξίδι στην Καραϊβική.



διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ