Οι Ελληνίδες celebrities στο πρώτο καλοκαίρι τους ως μανούλες – Φωτογραφίες με τα μωρά τους

Το φετινό καλοκαίρι για πολλές διάσημες μανούλες δεν θυμίζει σε τίποτα το περσινό και αναμφισβήτητα δεν έχει καμία σχέση με το… προπέρσινο.

Μερικές από τις πιο επώνυμες Ελληνίδες στα τέλη του 2022 αλλά και στις αρχές του 2023 έγιναν για πρώτη φορά μητέρες και φέτος περνούν το πρώτο καλοκαίρι με τα νεογέννητα μωράκια τους. Μπορεί την προηγούμενη χρονιά να κυοφορούσαν αλλά φέτος όλα είναι διαφορετικά!

Μάλιστα, δεν είναι λίγες οι αγαπημένες Ελληνίδες που έχουν ήδη ξεκινήσει τις πρώτες καλοκαιρινές διακοπές με τα παιδιά τους, νιώθοντας μια διαφορετική ευλογία στη ζωή τους. 

Πάμε να δούμε τις celebrities που φέτος θα περάσουν το πρώτο καλοκαίρι τους ως μαμάδες:

Τι και αν είναι Ιούλιος, η Ιωάννα Τούνη μαζί με το «Νουνίτο» έχουν μπει δεκάδες φορές στο αεροπλάνο αλλά και σε πλοίο για μικρές ή πιο μακρινές αποδράσεις. Η γνωστή Influencer έχει ήδη ταξιδέψει με τον γιο της σε Θεσσαλονίκη, Κάιρο, Γαλλία, Μύκονο αλλά και Σύρο.

Από τις διακοπές τους στην Μύκονο

  • Ελένη Φουρέιρα

Μπορεί η εκρηκτική τραγουδίστρια να επέστρεψε στη σκηνή και να έχει ήδη ξεκινήσει την καλοκαιρινή της περιοδεία, ωστόσο… δεν είναι μόνη! Όπου μπορεί η Ελένη Φουρέιρα θα ταξιδεύει μαζί με τον 6 μηνών γιο της, ο οποίος της έχει κλέψει την καρδιά.

  • Μαίρη Συνατσάκη

Η γνωστή Youtuber και επιχειρηματίας έγινε για πρώτη φορά μητέρα τον Δεκέμβριο του 2022 και η ζωή της άλλαξε ολοκληρωτικά. Η Μαίρη Συνατσάκη δεν έχει αποφασίσει ακόμη αν θέλει να κάνει μακρινές αποστάσεις με την κόρη της, ωστόσο το περασμένο Σαββατοκύριακο επέλεξε να το περάσει στο Λαγονήσι μαζί με τους φίλους της.

  • Ιωάννα Μαλέσκου

Το πιο μαγικό καλοκαίρι της ζωής της περνάει η παρουσιάστρια μαζί με την νεογέννητη κόρη της. Η Ιωάννα Μαλέσκου έγινε για πρώτη φορά μαμά πριν λίγους μήνες και ήδη έχει ξεκινήσει τις πρώτες οικογενειακές αποδράσεις στην παραλία.

  • Κωνσταντίνα Σπυροπούλου

Η αγαπημένη παρουσιάστρια έζησε το πιο ξεχωριστό θαύμα της ζωής της, όταν στις αρχές του έτους υποδέχτηκε στον κόσμο τον γιο της. Μαζί με τον μικρό Βλάσση και τον σύζυγό της Βασίλη Σταθοκωστόπουλο είναι έτοιμοι να οργώσουν τα ελληνικά νησιά.

  • Λάουρα Νάργες

Μπορεί το περσινό καλοκαίρι να ήταν ιδιαίτερα δύσκολο για την Λάουρα Νάργες εξαιτίας της απαιτητικής εγκυμοσύνης της, ωστόσο φέτος τα πράγματα είναι τελείως διαφορετικά! Μαζί με τους άντρες της ζωής της – τον γιο της και τον σύντροφό της, Χρήστο Σαντικάι – ανυπομονεί για ξέγνοιαστες στιγμές δίπλα στο κύμα.

  • Ιωάννα Σιαμπάνη

Το πρώτο καλοκαίρι με τον γιο της θα περάσει και η Ιωάννα Σιαμπάνη. Η καλλονή επιχειρηματίας έχει ήδη ξεκινήσει τις πρώτες βουτιές με τον μικρό Φώτη.

Το πρώτο της καλοκαίρι ως μανούλα θα περάσει και η Άννα Μπεζάν. Η μικρή Χριστίνα ήρθε στη ζωή πριν μερικούς μήνες και γέμισε χαμόγελα ευτυχίας όλη την οικογένεια. Η ηθοποιός μαζί με τον σύντροφό της, Δημήτρη Παππά ζουν φέτος το πιο μαγικό καλοκαίρι τους!

  • Τζούλια Κόλλια

Μόλις πριν λίγες εβδομάδες, η Τζούλια Κόλλια υποδέχτηκε στον κόσμο το πρώτο της παιδάκι. Μπορεί το φετινό καλοκαίρι να είναι ιδιαίτερα απαιτητικό μιας και ο γιος της είναι μόλις λίγων εβδομάδων, ωστόσο η ίδια και ο σύζυγός της απολαμβάνουν στο έπακρο το να είναι γονείς.

διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ