Ντολφ Λούντγκρεν: Στην Μύκονο ο Ιβάν Ντράγκο του Ρόκι

Την Μύκονο επέλεξε ως έναν από τους καλοκαιρινούς προορισμούς του για φέτος ο Ιβάν Ντράγκο του Ρόκι. Ο Σουηδός ηθοποιός, Ντολφ Λούντγκρεν, που έγινε γνωστός ως αντίπαλος του Σιλβέστερ Σταλόνε στην γνωστή σειρά ταινιών επέλεξε να έρθει στο κοσμοπολίτικο νησί για να περάσει χαλαρές στιγμές με την παρέα του.

Μάλιστα η κάμερα του “Mykonos Live Tv” κατέγραψε τον 65χρονο ηθοποιό, ιδιαίτερα ευδιάθετο σε γνωστό μαγαζί του νησιού να τρώει μαζί με την μεγάλη του παρέα. Ο ίδιος όπως μαρτυρά και η εικόνα δεν σταματούσε να γελάει μιλώντας με τους φίλους του.

Ο Ντολφ Λούντγκρεν γεννήθηκε στις 3 Νοεμβρίου του 1957, στην Σουηδία. Έγινε γνωστός το 1985 όταν και συμμετείχε στο “Ρόκι 4”, όπου και υποδύθηκε τον Ιβάν Ντράγκο, ενώ έχει συμμετάσχει και σε ταινίες όπως “Οι Αναλώσιμοι”, “Aquaman”, “Creed” και “Universal Soldier”. Υπήρξε από το 1994 έως και το 2011 παντρεμένος με την Ανέτ Κβίμπεργκ, με την οποία απέκτησαν και δύο κόρες, την Ίντα Λούντγκρεν και την Γκρέτα Λούντγκρεν.

Σύμφωνα με το “Mykonos Live Tv” ήταν πρωταθλητής του καράτε με 2 dan στην κατοχή του, υπήρξε προπονητής της Εθνικής Σουήδιας στο καράτε, ενώ πέρασε και από τις Ειδικές Δυνάμεις. Δούλεψε ως μπράβος στην Αυστραλία και έφτασε να γίνει μέχρι και ο σωματοφύλακας της showwoman Γκρέις Τζόουνς με την οποία έκανε και σχέση.

διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ