Ντέλε Άλι: «Κακοποιήθηκα σεξουαλικά στα 6 μου, πουλούσα ναρκωτικά στα 8» – Συγκλονίζουν οι αποκαλύψεις του ποδοσφαιριστή

Μια συγκλονιστική συνέντευξη παραχώρησε ο Ντέλε Άλι, ο οποίος μίλησε στον στον Γκάρι Νέβιλ κι αποκάλυψε, μεταξύ άλλων, τις σκοτεινές πτυχές της παιδικής του ηλικίας αλλά και ότι πήγε σε κέντρο αποτοξίνωσης μετά τον δανεισμό του στην Μπεσίκτας.

Ειδικότερα, ο μέσος της Έβερτον ήταν καλεσμένος στο podcast του Γκάρι Νέβιλ «The Overlap» και μίλησε ανοιχτά για τη σεξουαλική κακοποίηση που υπέστη, αλλά και για το γεγονός ότι υποχρεώθηκε να κάνει το «βαποράκι», πριν υιοθετηθεί από μία οικογένεια που τον βοήθησε να ακολουθήσει ένα διαφορετικό μονοπάτι.

Παράλληλα, όμως, ο άλλοτε διεθνής Άγγλος μίλησε και για τα πιο πρόσφατα προβλήματα που αντιμετώπισε , αποκαλύπτοντας ότι έμεινε έξι εβδομάδες σε κέντρο αποτοξίνωσης, καθώς είχε αναπτύξει εθισμό σε υπνωτικά χάπια.

«Συνέβαινε για καιρό, χωρίς να το συνειδητοποιώ. Τα χρησιμοποιούσα για να καταπνίξω τα συναισθήματά μου, χωρίς να αντιλαμβάνομαι ότι το κάνω για αυτό το λόγο. Αναμφίβολα έκανα κατάχρηση. Κάποιες στιγμές γινόταν πολύ άσχημο και δεν καταλάβαινα πόσο, αλλά δεν αντιμετώπιζα τη ρίζα του προβλήματος, τα τραύματα που είχα μεγαλώνοντας, τα συναισθήματα τα οποία προσπάθησα να αντιμετωπίσω μόνος μου. Έχασα τον εαυτό μου για μερικά χρόνια»,  τόνισε ο 27χρονος ποδοσφαιριστής.

Ο Ντέλε Άλι γεννήθηκε στο Μίλτον Κέινς της κεντρικής Αγγλίας, από Αγγλίδα μητέρα και Νιγηριανό πατέρα, ο οποίος έφυγε λίγο μετά τη γέννησή του. Ο άλλοτε άσος της Τότεναμ πέρασε δύο χρόνια μαζί με τον πατέρα του στη Νιγηρία και τελικά, σε ηλικία 13 ετών, υιοθετήθηκε από τον Άλαν και τη Σάλι Χίκφορντ.

Κακοποιήθηκε σεξουαλικά σε ηλικία έξι ετών

Όπως εξήγησε μιλώντας βουρκωμένος στον Γκάρι Νέβιλ, ο Άλι κακοποιήθηκε σεξουαλικά από φίλο της μητέρας του, σε ηλικία έξι ετών. Λίγο καιρό αργότερα τον έστειλαν στην Αφρική «για να μάθω πειθαρχία», είπε χαρακτηριστικά.

«Στα επτά μου, άρχισα να καπνίζω. Στα οκτώ, άρχισα να εμπορεύομαι ναρκωτικά. Στα έντεκα, με κρέμασε από μία γέφυρα ένας τύπος από τη διπλανή γειτονιά. Στα δώδεκα υιοθετήθηκα από μία υπέροχη οικογένεια, δεν θα μπορούσα να ζητήσω καλύτερους ανθρώπους για να κάνουν όσα έκαναν για εμένα», ήταν τα ανατριχιαστικά λόγια του 27χρονου μέσου, που ευελπιστεί ότι έχει βάλει πίσω του τα προβλήματα και ότι θα μπορέσει να επιστρέψει στο αγωνιστικό επίπεδο στο οποίο βρισκόταν τα προηγούμενα χρόνια.

διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ