Νικόλας Ράπτης: «Θεωρούσα ότι έχω συμπληρώσει όλα τα τσεκ για να πάρω το 5Χ5»

Ο Νικόλας Ράπτης ήταν ένας από τους ανθρώπους που πέρασαν δοκιμαστικό για το παιχνίδι «5X5». Ωστόσο, οι ιθύνοντες του ANT1 επέλεξαν τον Τόνι Σφήνο για την παρουσίαση του τηλεπαιχνιδιού.

Ο γνωστός παρουσιαστής μίλησε στην εκπομπή «Καλοκαίρι #Yes» για το τέλος του συμβολαίου του αλλά και το «5Χ5».

«Με τον ΑΝΤ1 τελείωσε το συμβόλαιό μου τέλος Ιουνίου. Είχα μία τηλεοπτική πρόταση, αλλά δεν την δέχτηκα γιατί δεν ήταν του στυλ μου και δεν μπορούσα να την υποστηρίξω. Κάνω πράγματα που πρέπει να μου αρέσουν γιατί έτσι αποδίδω και καλύτερα. Πέραν αυτού δεν είχα άλλες προτάσεις γιατί νομίζω ήταν επιλογή μου να περιμένω, να πάρω μια απάντηση από το 5Χ5. Θα μπορούσα να είχα κινηθεί και πιο γρήγορα. Δεν στεναχωρήθηκα, απλά κι εγώ, στο δικό μου το μυαλό και βάση της πορείας μου, θεωρούσα ότι έχω συμπληρώσει όλα τα τσεκ για να πάρω το παιχνίδι και ήθελα να το πάρω», δήλωσε αρχικά ο Νικόλας Ράπτης.

«Ήταν τόσο διαφορετικά τα πρόσωπα που πέρασαν από τα δοκιμαστικά. Ο Θάνος Κιούσης είναι μια επιλογή του καναλιού, τον άνθρωπο δεν τον ξέρω, μόνο στα πλαίσια των σόου που έχει κάνει, που έχω πάει σαν πελάτης να τον δω. Δεν ξέρω, δεν μπορώ να κρίνω κάποιον αν δεν τον δω» απάντησε ο παρουσιαστής.

 

διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ