Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου: «Έχω γνωρίσει τους γιους του άντρα μου, είμαστε πολύ φίλοι» – Η αποκάλυψη για τον γάμο της

Η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή «Γεια Σου» και την Νάνσυ Παραδεισανού. Η γνωστή ηθοποιός και μοντέλο αναφέρθηκε στον επερχόμενο γάμο της με τον Κώστα Πηλαδάκη, ενώ αποκάλυψε πως έχει γνωρίσει τους γιους του που απέκτησε με την πρώην σύζυγό του, Ντορέττα Παπαδημητρίου.

«Τρέχω πάρα πολύ με το θέατρο και δεν έχω ξεκινήσει ακόμη τις προετοιμασίες. Δεν έχω ορίσει ημερομηνία γάμου, δεν έχω κάνει τίποτα. Ο γάμος μου θα γίνει σε κλειστό οικογενειακό κύκλο. Ποτέ δεν ήμουν η κλασσική γυναίκα που θα ονειρευόταν τον γάμο της και πότε θα παντρευτώ και τα λοιπά. Δεν έχω την ανάγκη. Έχω μονόπετρο! Δεν το επιδεικνύω, είναι άλλο πράγμα αυτό» αποκάλυψε η γνωστή ηθοποιός.

«Όταν γνώρισα τους γιους του άντρα μου, το έκανε εκείνος με έναν τόσο ωραίο και γλυκό τρόπο όπου δεν με έφερε σε καθόλου δύσκολη θέση. Είναι εξαίρετα παιδιά, είμαστε φίλοι. Εγώ ως Ναυσικά είμαι πολύ φιλελεύθερο ον και δεν μου αρέσει να περιορίζω τους ανθρώπους. Δεν ξέρω τι θα λέω αν γίνω μανούλα, άλλα λες πριν άλλα μετά όταν αποκτήσεις παιδιά» αποκάλυψε η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου.

 

Όπως έχει γίνει γνωστό, η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου και ο Κώστας Πηλαδάκης θα παντρευτούν αυτό το καλοκαίρι στην Μύκονο. 

Η γαμήλια τελετή αναμένεται να πραγματοποιηθεί στο ιδιόκτητο εκκλησάκι του εξοχικού που διατηρεί ο επιχειρηματίας, σε κοντινή απόσταση από το σπίτι του κολλητού φίλου του, Αντώνη Ρέμου στην περιοχή Φωκός. Εκεί θα γίνει και η γαμήλια δεξίωση με λαμπερούς καλεσμένους.

διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ