Ναταλία Γερμανού: Ο απολογισμός στο φινάλε του «Καλύτερα δε γίνεται» – «Έκανα και λάθη»

Με έναν μικρό απολογισμό αποχαιρέτησε τους τηλεθεατές του “Καλύτερα δε γίνεται” η Ναταλία Γερμανού.

Η παρουσιάστρια του Alpha, μετά από μια επιτυχημένη τηλεοπτική σεζόν, αφού ευχαρίστησε τους συνεργάτες της και το τηλεοπτικό κοινό για τη στήριξή του, θέλησε να κάνει τον δικό της απολογισμό χωρίς να διστάσει να παραδεχτεί τυχόν λάθη που έκανε. 

«Με αυτά και μ’ αυτά, ολοκληρώνεται μια ακόμη τηλεοπτική σεζόν για το “Καλύτερα δε γίνεται”. Η 5η κατά σειρά. Έχω να πω διάφορα πράγματα. Δε θα τα πω όμως όλα, σας υπόσχομαι… Θέλω να πω ότι, λένε “ομάδα που κερδίζει δεν αλλάζει”. Έτσι έγραψε και η ομάδα του γραφείου Τύπου όταν ανακοίνωσε την επίσημη ανανέωση.

Θέλω λοιπόν να πω Γιάννη, Δημήτρη, Ναταλία, Εβελίνα, Παναγιώτη, ότι σας ευχαριστώ πάρα πολύ που ανανεώσατε την εμπιστοσύνη σας σε εμένα. Εγώ έτσι το εισέπραξα. Για μένα ήταν κάτι παραπάνω από ανανέωση σύμβασης, ήταν ανανέωση εμπιστοσύνης και αγάπης. Νιώθω πολύ τυχερή που σας έχω και εσάς και όλα τα παιδιά που δουλεύουν γι’ αυτή την εκπομπή….» είπε αρχικά η Ναταλία Γερμανού.

Στη συνέχεια, απευθυνόμενη στο τηλεοπτικό κοινό η παρουσιάστρια είπε, «Και βέβαια, ευχαριστώ εσάς. Η δική σας ψήφος εμπιστοσύνης, ακόμα και κάτω από αντίξοες συνθήκες, σε δύσκολα θέματα, σε δύσκολες στιγμές που νιώθαμε να περπατάμε σε τεντωμένο σχοινί, μας κράτησε.

Πολλές φορές έκανα και λάθη τα οποία μετάνιωσα και ζήτησα συγγνώμη. Δε τη φοβάμαι καθόλου τη δημόσια συγγνώμη. Έτσι όπως ζήτησα συγγνώμη, το ίδιο γενναιόδωρα σας λέω ένα τεράστιο “Ευχαριστώ”. Υποσχόμαστε ότι την ερχόμενη χρονιά θα είμαστε πολύ καλύτεροι. Νομίζω ότι μπορούμε να το υποσχεθούμε αυτό».

διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ