Μπρονζέ πούδρα: Το προϊόν που φοράς από την παραλία μέχρι τη βραδινή έξοδο

Hλιοκαμμένη όψη: Αυτό είναι το ζητούμενο από τώρα μέχρι και το φθινόπωρο. Θα την αποκτήσεις με την ηλιοθεραπεία μεν αφού προηγουμένως προστατεύσεις το δέρμα σου με το κατάλληλο αντηλιακό, πάντα με υψηλό δείκτη αλλά και με την μπρονζέ πούδρα που υπάρχει μόνιμα στο νεσεσέρ σου. 

Πρόκειται άλλωστε για το προϊόν που μπορείς να φορέσεις από την παραλία μέχρι την βραδινή σου έξοδο ή αν είσαι καλεσμένη σε γάμο. Εκείνο που τονίζει το μαύρισμα, χαρίζει λαμπερό ή ματ φινίρισμα ανάλογα με τα looks που αγαπάς να υιοθετείς. Κι αν πάλι θέλεις να περιέχει SPF τα beauty brands έχουν φροντίσει για εσένα. 

Το μόνο που μένει είναι να επιλέξεις την bronzer πούδρα που θα εφαρμόσεις με ένα μεγάλο πινέλο σε πρόσωπο και ντεκολτέ. 

 

Chanel Les Beiges Healthy Glow Liminous Colour: Πούδρα, bronzer και highlighter μαζί που αφήνει το απόλυτο sun-kissed φινίρισμα στο δέρμα. 

Dior Forever Natural Bronze Powder Bronzer:  Εμπλουτισμένη με λουλούδι άγριου πανσέ, η Dior Forever Natural Bronze διατηρεί τη φυσική ενυδάτωση του δέρματος για αισθησιακή άνεση κατά τη διάρκεια της ημέρας. Δείχνοντας πιο όμορφη από το χάδι του ήλιου, η επιδερμίδα είναι διακριτικά «μαυρισμένη», αποκαλύπτοντας ένα ηλιόλουστο αποτέλεσμα υγειούς λάμψης. Παραμένει τέλεια και άνετη όλη την ημέρα.

Lancaster Sun 365 Compact Suncreme Protectrice Teint Ensoleille SPF 30: Η πούδρα παρέχει ευρεία προστασία από τον ήλιο ενώ ταυτόχρονα δίνει στο δέρμα σας μια λαμπερή όψη. Ανθεκτικό στο νερό και το ιδρώτα.

Guerlain Teracotta Light The Sun-Kissed Natural Healthy Glow Powder: Ελαφριά πούδρα διαθέτει ένα μοναδικό μείγμα ηλιόλουστων τόνων που ενισχύονται με ζωηρά χρώματα για να αποκαλύψει μια λαμπερή, υγιή λάμψη για κάθε τόνο δέρματος. Με 96% συστατικά φυσικής προέλευσης¹, συμπεριλαμβανομένης της φωτεινής λάμψης, η υφή της Terracotta Light ενώνεται αμέσως με το δέρμα για να προσφέρει ένα φρέσκο ​​και ζωηρό υγιές αποτέλεσμα. Εμπλουτισμένη με φυσικό Moroccan  μέλι ανθέων, γνωστό για τις ενυδατικές του ιδιότητες, η σύνθεσή της διατηρεί την ενυδάτωση του δέρματος για μεγάλο χρονικό διάστημα επιτυγχάνοντας άνεση που διαρκεί.

Sephora Sun PowderMatte Bronzing Powder:  καθαρή υφή που ταιριάζει τέλεια στην επιδερμίδα και προσφέρει απόλυτα φυσική και υγιή λάμψη που διαρκεί.

Erre Due Bronzing Powder: Πούδρα με λεπτή, μεταξένια υφή για ομοιόμορφο χρώμα και ηλιοκαμένη όψη με satin τελείωμα. Μοναδική σύνθεση με 80% μεταλλικά στοιχεία και argan oil που προσφέρει βελούδινη απαλότητα και αντιγηραντική δράση.

Κι αν θέλεις να σιγουρευτείς ότι όλες σου οι κινήσεις είναι σωστές δες εδώ τα tips των experts. 

διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ